Jerawat Resdung kebaikan vivix Kencing Manis kulit lebih flawless Kurangkan Kolesterol

Vivix Bantu Sel Badan Untuk Kekal Sihat Dan Awet Muda

Saat Kulit sihat ia akan menyerlahkan keadaan kesihatan lebih baik. Semua mahu mendapat dan merasa kulit hebat selama mungkin. Dulu saat diperhimpunan sekolah, mesti anda akan perasan rakan-rakan anda ada yang kelihatan wajah lebih matang berbanding rakan yang lain.

Mengapa terdapat perbezaan diantaraan dengan umur?

Mengikut kajian sainstis ia berlaku disebabkan oleh sel-sel dalam badan kita. Sebab itu kita boleh nampak perbezaan wajah mereka.

Kalau anda nak tahu kebanyakkan dari kita semua akan mengalami masalah penuaan. Itu bermakna kehilangan kekuatan otot, ketumpatan tulang, kapasiti paru-paru dan banyak lagi.

Setelah sekian lama sainstis membuat kajian tentang penuaan, peningkatan umur 50tahun barulah akan mengalami masalah penuaan. Ia disebabkan faktor umur dan penyakit yang berkaitan dengan usia.

Tetapi kalau nak bandingkan dengan sekarang yang zaman teknologi proses penuaan boleh berlaku lebih awal. Disebabkan keadaan diri lebih terdedah kepada sinaran UV, toksin alam sekitar, tekanan dan juga diet yang tidak seimbang.

Baca: Tonik Awet Muda Bagi Kekal Muda Seusia 25 Tahun

Pemakanan Untuk Sel

Perlu tahu satu kunci untuk mengawal risiko penyakit berbahaya. Apa yang anda perlu lakukan adalah membantu sel-sel anda untuk melindungi dan juga memperbaiki diri agar ia melambatkan proses permulaan penyakit. Ia memerlukan nutrien tertentu bagi melindungi jumlah sel untuk berfungsi dengan normal.

NUTRIENTS

Buah-buahan dan sayuran ➡ 45% rakyat Malaysia yang mengambil buahan dan sayuran yang disarankan untuk setiap hari. Cara ini akan meningkatkan tahap kesihatan dengan memperbaiki diet yang seimbang.

Kekurangan Multivitamin ➡ Dengan kekurangan vitamin B12, B6, C, E, Niacin dan Asid Folik serta zink boleh merosakkan DNA daripada radiasi. Setiap orang memerlukan 4vitamin bagi memenuhi keperluan pemakanan asas.

Polyphenols ➡ Polyphenols boleh dapat dengan pelbagai jenis buah-buahan dan sayur-sayuran. Seperti teh hijau, wain merah, kopi, coklat, zaitun dan banyak lagi. Ia nutrien berasaskan tumbuhan yang mempunyai manfaat antioksidan bagi membantu melindungi penuaan sel-sel.

Anggur Muscadine ➡ kajian menunjukkan resveratrol adalah sejenis polifenol yang dapat memperlahankan penuaan selular dan mempunyai antiplatelet, antiinflamasi dan juga sebagai kardioprotektif. Anggur ini berasal daripada Amerika Syarikat. Tahap antioksidan tertinggi dikalangan pelbagai buah-buahan. Ekstrak anggur muscadine telah dikaji kerana kebolehnya ia membantu melindungi daripada keradangan dan bertindak sebagai antioksidan.

Walaupun tidak dapat menhenti kesan penuaan dengan sepenuhnya setidakkanya ua memberikan kita untuk tenaga melakukan pelbagai jenis pekerjaan.

Jadi bagi anda yang inginkan dapatkan kulit nampak muda dan badan kekal sihat boleh ambil vitamin Vivix ini. Ramai yang telah cuba dan berjaya mendapatkan kesan yang terbaik untuk tahap kesihatan.

Boleh whataspp Linda di 0179416675 atau klik button untuk maklumat lanjut. Insyallah saya akan bantu anda untuk dapatkan kesihatan yang lebih sihat. Dan Linda akan berikan konsultasi yang baik untuk anda.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge