GLA Complex

Vitamin Hilangkan Jerawat Dengan Lebih Berkesan

Dah guna pelbagai produk untuk hilangkan jerawat tetapi hasil tetap tidak berubah. Bukan mudah nak hilangkan jerawat ini kalau salah cara jerawat makin teruk diwajah.

Dibawah Linda ada gambar testimoni kulit yang berjerawat yang teruk dan serius. Tetapi dengan izin Nya mereka semua bebas masalah jerawat.

Jadi jangan biarkan masalah kulit berjerawat menghantui dan menjatuhkan keyakinan diri anda. Amalkan supplement set jerawat supaya ia dapat memulihkan jerawat anda.

Sekarang ini dipasaran banyak produk yang boleh hilangkan jerawat sampaikan sudah tidak tahu yang mana terbaik. Paling merisaukan kalau tersalah pilih produk berbahaya.

Memang ada kelulusan KKM, tapi bila tengok-tengok ada bahan sedikit merkuri terutama jenis ‘hydraquinone’. Memang boleh hilangkan jerawat dan jeragat dengan cepat tetapi merana badan di kemudian hari.

Jadi Linda nak cadangkan kepada diluar sana yang mempunyai masalah jerawat jom cuba vitamin ini. 100% dijamin selamat dan bahan-bahan yang digunakan telah diuji lebih daripada 350 kali. Bagi memastikan ia bebas bahan kimia dan serta dibuktikan berkesan, selamag dan mesra alam.

Bukan itu saja, pakar saintis yang mengakui produk ini berkesan melalui Landmark Study yang telah dijalankan diperingkat antarabangsa.

Vitamin Hilangkan Jerawat

Set untuk hilangkan jerawat ini ada 4 jenis vitamin

GLA Complex– Sebagai penstabilan hormon. Jerawat terjadi disebabkan hormon yang tidak seimbang dan mengawal kelembapan kulit.

Vitamin C– Akan mengawal penghasilan minyak daripada terus berlaku. Ia juga akan mengimbangkan kelembapan kulit.

ESP– Sumber protein yang terbaik bagi menghasilkan sel-sel kulit yang baru.

Garlic Complex– Antibakteria bagi menentang bakteria yang menyebabkan kulit jadi gatal. Adanya garlic mampu memberi kelegaan pada kulit dan jerawat cepat kecut.

Alfalfa Complex– Membantu membuang toksin dalam badan yang menyebabkan jerawat. Alfalfa juga dikenali sebagai jamu moden yang dapat mencuci darah bagi membuang toksin.

Coq Trol Plus– Mempunyai kandungan polifenol dan sedikit vitamin E bagi mencegah terjadinya jerawat. Membantu mengecilkan pori-pori yang boleh menyebabkan kotoran mudah terperangkap.

Vivix– kandungan Resveratrol yang akan merawat kulit daripada peringkat sel & akan meneutralkan toksin yang menyebabkan masalah jerawat.

Testimoni

Hilangkan jerawat Hilangkan jerawat Teatimoni hilangkan jerawat Testimoni hilangkan jerawat Testimoni hilangkan jerawat Testimoni hilangkan jerawat

Nak hilangkan jerawat diwajah? Jangan tunggu lagi WhatsApp Linda untuk konsultasi percuma.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge