Sustained Released Vita C Plus Vitamin Vitamin C

Vitamin C Shaklee untuk kulit Cantik Dapatkan Hari Ini

Nak kulit lebih cantik sepanjang hari? Kalau nak kenalah makan makanan yang mengandungi vitamin C. Vitamin C Shaklee sangat membantu kulit lebih cantik sepanjang hari dapatkan hari ini.  Supaya selepas ini tiada lagi kulit kusam.

Suka tak dengan buah limau? Semua tahukan buah limau mempunyai kandungan vitamin C. Tetapi semampu mana kita boleh makan buah limau ini untuk mendapatkan vitamin C yang secukupnya?

Vitamin C sangat popular diseluruh dunia yang lebih terkenal untuk masalah kesihatan mahupun kecantikan. Vitamin C adalah vitamin yang mudah larut dalam air dan fungsi untuk seluruh badan.

Peranan utama untuk Vitamin C adalah antioksidan yang baik. Ia sangat berperanan dalam menangani masalah kesihatan gusi, tulang, gigi dan juga tubuh badan. Tetapi vitamin C yang mana paling terbaik?

Kulit Cantik Dengan Sustained Release Vitamin C Shaklee

Hanya satu pilih Linda dulu dan kini adalah Vitamin C yang dihasilkan daripada Shaklee. Yang mana ia sangat terbaik dengan kaedah sebiji vitamin C Shaklee ini akan lepaskan 500mg setiap sejam. Iaitu ‘pembebasan berterusan secara semulajadi’.

Tempah Sekarang

Nak Tahu Lagi??

Tubuh kita tidak boleh menghasilkan dan menyimpan vitamin C terlalu banyak dalam badan. Oleh demikian, nak dapatkan vitamin C perlu mengambil secara pemakanan harian mahupun supplement.

Kebaikan ESP dan Vitamin C Untuk Kulit

Keunikan Sustained Release Vitamin C Shaklee Untuk Kulit cantik

Adalah produk yang 100% semulajadi yang akan diperolehi daripada ekstrak jagung. Sebab itu, ia sesuai untuk sesiapa saja termasuklah anda yang mempunyai masalah gastrik mahupun perut sensitif.

Setiap tablet vitamin C Shaklee mempunyai 7.5 hidangan buah oren termasuk dengan kulitnya. Dan akan melakukan pembebasan 1.5 vitamin C ke sistem badan dengan setiap sejam.

Jadi setiap sejam akan melepaskan sebanyak 500mg dalam masa 5 jam. Jadi ia tidak membazir dan akan diserap sepenuhnya oleh tubuh badan.

Paling best vitamin C Shaklee ini mempunyai 120mg bioflavanod sitrus bagi meningkatkan lagi tahap keberkesanan dalam tubuh kita. Secara tidak langsung ia dapat mencegah masalah inflamasi, menentang infeksi bakteria dan juga radikal bebas.

Vitamin C Boleh Buat Masker

Kebaikan Utama Kulit Cantik Dengan Vitamin C Shaklee

Membentuk Kolagen

Vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen yang akan menjadikan sebatian asas kepada kulit, gusi, rangka dan juga tulang rawan. Untuk ia dapat mengurangkan kedutan dan menghalang tisu otot menjadi lembik.

Memperbaiki Masalah Pendarahan

Gusi selalu berdarah adalah disebabkan kekurangan vitamin C. Itu yang menyebabkan gusi selalu berdarah, lebam dibahagian kulit, luka sukar untu sembuh, kulit jadi cepat kering, masalah ruam dan kulit kasar.

Menguatkan sistem Imun

Membina sel darah merah sihat memerlukan kadar penyerapan zat besi yang lebih baik bagi membantu sel darah menentang sel darah putih. Dengan cara ini ia dapat menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mempertingkatkan alergik hidung dan asma. Mendapat vitamin C Shaklee secukupnya mampu memulihkan dan mengurangkan simptom flu dan selsema.

Cegah Kanser

Antioksidan yang ada pada vitamin C Shaklee ini mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh. Ia juga akan merangsang pengeluaran T-cell bagi melawan sel-sel kanser dan juga membuang bahan kimia bahaya didalam badan dengan lebih berkesan.

Mencantikan Kulit

Pengambilan Vitamin C Shaklee secara konsisten setiap hari boleh menjadikan kulit lebih cerah. Nak atasi masalah penuaan kulit dan mencegah pembentukkan pigment bolehlah ambil vitamin C Shaklee ini.

Kurangkan Masalah Insomnia

Masalah insomnia, stress dan juga masalah berkaitan mental seperti kerisauan atau kegelisahan sangat disarankan untuk mengambil vitamin C Shaklee.

Mengekalkan Kolestrol Sihat

Ia dapat mengekalkan kolestrol baik, mengurangkan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat bagi menghalang pendarahan dalaman.

Vitamin C Shaklee

Vitamin C shaklee

Vitamin C shaklee

Vitamin C shaklee

Vitamin C shaklee

Vitamin C shaklee

Vitamin C shaklee

Kesimpulannya, saya sangat sarankan kepada anda untuk mengambil vitamin C Shaklee ini agar ia tidak membazir. Masalah bukan saja kulit anda cantik berseri tetapi tahap kesihatan anda juga terpelihara dengan lebih sihat.

Nak tahu lebih lanjut dengan vitamin C Shaklee ini boleh terus saja WhatsApp Linda.

Order sekarang

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge