Uncategorized

Vitamin C boleh buat masker?

NAK BELI MASKER TAPI HARGANYA MAHAL?
TAK MAMPU NAK BUAT RAWATAN KULIT?

KINI ADA JALANNYA….
Flawless sangat wajah sampai ada yang tertanya apa rahsia saya sehingga boleh boleh jadi sedemikian. Bukan ke mahal kalau nak buat perawatan kulit? Berapa ratus kita akan habiskan duit untuk sentiasa tampil cantik. Adakah beribu ringgit? Berapa tahan perawatan itu di wajah kita. Adakah hanya dalam tempoh 3bulan kemudian kita kena ulang semula rawatan itu? 
Jika semua jawapan anda atas adalah betul sangat-sangatlah rugi. Kerana berbelanja lebih untuk cantik akhirnya kita juga yang susah. Itu jika rawatannya berjaya. Jika tidak berjaya apa pula perancangan anda semua?
Kini saya nak bagi tips yang mudah dan selamat tanpa perlu keluarkan duit beribu-riban itu. Hanya anda perlukan vitamin C untuk tampil cantik. Tipsnya adalah:
Bahan-bahan:

1biji vitamin C ( di patah 3 ambil 1bahagian saja)1 sudu kecil air

Cara-caranya:
Redamkan seketika Vitamin C itu tadi dengan sesudu air. Kemudian apabila sudah kembang vitamin C itu bolehlah di kacau rata. Akhir sekali sapu di wajah yang bersih dan biarkan seketika atau pun di biarkan semalaman. Setelah kering cucilah wajah dengan air suam dan lap dengan bersih.
Tengok mudah sajakan nak cantik. Tak perlu keluarkan duit banyak. Harga vitamin C ini tidak sampai RM 100 pun. Dan ianya sangat bangus untuk anda yang ada masalah kulit.
TESTIMONI 
Untuk dapatkan vitamin C ini anda boleh terus whataspp saya untuk dapatkan lagi banyak tips daripada saya.
Whatassp: 017- 941 6675 (Linda)
Page: floravitamin
FB: Linda Aziz
COD: Kota Tinggi, Mersing, Desaru, Kulai

1 thought on “Vitamin C boleh buat masker?”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge