Collage Shaklee Collagen Powder Vitamin

Viral!!! Serbuk Kolagen Bantu Cerah Yang Paling Laris Di Malaysia

Bagi anda peminat kolagen mesti tahu pelbagai jenis kolagen kan? Sebab semua wanita diluar sana akan menjadikan kolagen Shaklee sebagai favourite. Nak kulit cantik, putih, hilang jerawat dan jeragat. Tapi kenapa kolagen Shaklee?

Sebelum itu, kalau anda perhatikan terlalu banyak pasaran diluar sana menjual kolagen. Dengan menjanjikan kulit putih serta- merta, jerawat hilang dalam masa yang singkat. Tapi betul ke kadar penyerapannya cepat?

Disini Linda nak ceritakan ke unikkan serbuk kolagen Shaklee ini. Ini bukan sebarang janji tau, ia sememangnga cepat serap dan selamat. Dan ada banyak keistimewaan serbuk kolagen Shaklee ini.

Serbuk Kolagen Shaklee Paling Laris

Tahu tak anda bahawa serbuk kolagen Shaklee ini berfungsi sebagai membantu dan menyokong bentuk tubuh badan kita. Bukan itu saja, ia juga menyambungkan tisu- tisu bagi membentu organ dan tubuh.

Kesan seseorang kekurangan kolagen dalam badan

Tahu tak bila seseorang umur sudah meningkat tahap penghasilan kolagen semakin berkurang sewaktu umur 25 tahun. Pada masa ini segala masalah kekurangan kolagen akan muncul.

 • Mengakibatkan kedutan dan garis halus pada wajah.
 •  Payudara dan punggung akan hilang keanjalan
 • Liang roma pada wajah menjadi besar
 • Tompok dan bintik hitam akan mula kelihatan
 • Rambut menjadi kering dan bercabang
 • Pelihatan semakin kabur
 • Sakit sendi
 • Kehilangan kalsium dan berisiko untuk osteoporosis
 • Kuku mudah patah dan pecah
 • Berisiko untuk diserang sakit gigi dan gusi.

Keistimewaan Dan Khasiat Serbuk Kolagen Shaklee

Serbuk kolagen adalah supplement kolagen yang unggul yang mana mengandungi 4000mg kolagen RSS (sisik ikan merah). Proprietari, adalah sejenis kolagen yang paling tulen dan sangat bermutu tinggi yang di ekstrakkan daripada sisik ikan merah itu.

Paling best tentang serbuk kolagen Shaklee ini ia sangat rendah dalam molekul, sekitar 1000 dalton. Yang mana ia mudah diserap dan membantu dalam mempertingkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan lebih berkesan.

Kandungan Serbuk Kolagen 


1. Kolagen Daripada Sisik Ikan Merah

Sumber kolagen daripada sisik ikan yang premium pada kadar penyerapan yang sangat tinggi. Nak bandingkan dengan haiwan lain ia lebih banyak terdedah kepada pencemaran.

2. Ekstrak Biji Camellia Japonica

Biji camellia japonica terdiri dari asid oliek, iaitu emolien sebagai pelembap kulit yang hebat. Isoflavon, antioksidan semulajadi yang boleh mengurangkan kadar radikal bebas.

3. Ekstrak Pfaffia

Ekstrak Pfaffia adalah sejenis ginseng brazil yang dapat membantu dalam penghasilan kolagen dan asid hyaluronic saat di campur dengan camellia japonica. Menghidratkan tisu tubuh, kulit jadi lembut dan tegang adalah peranan penting yang ekstrak pfaffia berikan.

4. Elastin daripada Kolagen Ikan

Ia boleh memberikan reaksi kulit lebih kekal tgang dan melantun saat anda menariknya. Itulah fungsinya bagi mengekalkan ke anjalan kulit.

5. Vitamin C dan B

Vitamin C sebagai penghasilan kolagen bagi menentang radikal bebas yang rosakkan kulit. Vitamin B pula dapat membantu untuk bebaskan tenaga bagi menghasilkan kolagen dalam badan.

6. Ekstrak Kekerang

Sintesis cecair synovial yang ada pada glucosamine ekstrak kekerang yang sangat penting. Ia sebagai pelincir pada sendi- sendi dan memberikan keselesaan pada mata.

7. Lactobacillus Acidophilus

Mengimbangkan mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus. Usus yang sihat mampu meningkatkan tahap penyerapan kolagen.

Kelebihan Serbuk Kolagen

 • Anti penuaan: Mengecilkan liang pori, kedutan dan garis halus pada wajah
 • Menghidratkan & Melembapkan: Melembapkan kulit daripada terus menjadi kering
 • Menganjalkan: Tingkatkan ketegangan kulit, keanjalan serta kelembutan kulit
 • Menyuburkan: Menggalakkan kulit, kuku, rambut menjadi lebih sihat dan bersinar
 • Mencerahkan: Kurangkan pigmentasi, jeragat serta sekatakan warna kulit
 • Menegangkan: Menegangkan dan menganjalkan payudara
 • Melicinkan: Kulit menjadi lebih lembut dan licin

Nak lagi keistimewaan serbuk kolagen ini??

Mestilah dihasilkan daripada produk bermutu tinggi, kolagen yang tulen yang mana mengandungi 4000mg kolagen RSS (sisik ikan merah).

Kolagen ini lebih ringan berbanding produk kolagen di luar sana yang mana beratnya 1000 dalton. Membantu meningkatkan sintesis kolagen untuk lapisan dermis dengan lebih berkesan.

Tekstur kulit lebih tegang dan kurang kedutan dalam masa 8 minggu selepas makan kolagen ini. Telah di buktikan oleh ujian klinikal.

Ini Kata Mereka Dah Mencuba

 

 

 

 

Pertanyaan/ Order

Bagi anda yang nak cuba serbuk kolagen ini boleh whataspp Lindaatau klik button.

 

 

1 thought on “Viral!!! Serbuk Kolagen Bantu Cerah Yang Paling Laris Di Malaysia”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge