kulit kekal sihat kulit lebih cerah Toniknawet muda Vivix

Tonik Awet Muda Bagi Kekal Muda Seusia 25 Tahun

Hai siapalah yang tidak jatuh hati dengan tonik awet muda ini. Yang dah biasa ambil kalau tidak bawa pasti malam tidur tidak lena. Siapa kata anda yang berumur 45an tidak bokeh kelihatan muda?

Jangan tidak tahu ramai saja yang berjaya minum tonik ini kembali muda tau.  Sekarang umur hanyalah angka saja pada kita. Namun hakikatnya usia tetap meningkat dan ketegangan yang berlanjutan, toksin daripada sekeliling juga boleh mengundang nasalah kesihatan dan boleh mempercepatkan proses penuaan anda daripada sepatutnya.

Punca mendorong prises penuaan ini menjadi pantas dan cara mengelaknya daripada terus berlaku?

Kajian menunjukan penuaan bermula daripada sel dalam badan anda.

Sel anda sering terdedah kepada kerosakan akibat radikal bebas. Radikal bebas ini boleh merosakan kompenan sel seperti DNA dan merangsang keradangan dan terus kepada masalah penuaan sel.

Resveratrol dan polyphenols ia menunjukan kemampuannya dalam menentang radikal bebas bagi mengelakan peningkatan sel.

Dalam kajian makmal juga ada menyarankan bahawa polyphenolnyang dihasilkan daripada campuran anggur muscadine, polygonum cuspidatum, lobak unggu dan Elderberri Eropa mampu untuk menentang masalah sel.

1- Membantu sel anda untuk melindungi serta memperbaiki DNA dan menentang radikal bebas.

2- Memperlahankan protin perosak AGE yang mendorong kepada sel penuaan.

3- Membantu meransang kesihatan telomere yang melindungi kromosom.

Sebenarnya penuaan semua orang tidak dapat di elakkan, namun harian dalam menjaga kesihatan mampu memperlahan proses penuaan dan meningkatkan tahap kesihatan anda. Agar kesihatan amda lebih baik baik, gembira dan paling penting ia boleh memberikan untuk membuat amal ibadat.

Anda juga boleh pilih untuk ambil pendekatan proaktif penuaan dengan mengamalkan diet yang kaya dengan resveratoral dan polyphenols.

Nak nikmati peningkatan usian dengan lebih muda dan ceria selalu perlu amalkan tonik awet muda ini. Jom sama- sama cantik bagi mengelirukan usia dengan rupa.

Baca: Minyak Bunga Borage Untuk Jerawat

Pertanyaan/ Order

Nak tonik awet muda whataspp saya sekarang dengan harga promosi untuk anda. Whataspp di 0179416675(Linda) atau klik button untuk tempahan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge