Rambut Kekal Sihat Rangkaian Syampu ProSanté Serum Rambut Shaklee Syampu Wanita Berhijab

Syampu Rambut Gugur- Ini Yang Jatuh Cinta

Awak ada masalah rambut gugur? Ada banyak faktor rambut gugur tau. Salah satunya mesti wanita lepas bersalin. Sebab masa itu perubahan hormon. Tapi bukan saja yang lepas bersalin rambut gugur yang anak dara tidak kurang juga. Mesti awak semua rimaskan. Paling sedih rambut menjadi semakin nipis.

Jangan sampai rambut nipis wajah anda menjadi tua.. Huhu.. Malulah sebelum usia tua dah menjadi tua.

Antara langkah yang boleh kita buat untuk atasi masalah rambut gugur adalah amalkan pemakanan yang sihat dan penjagaan rambut yang semulajadi untuk kesuburan rambut.

Kalau awak nak tahu sebab apa saya jatuh cinta sebab syampu ini telah berjaya menghalang rambut saya terus gugur. Bukan nak kata tak gugur langsung. Ada gugur tapi dalam sehelai dua sajalah.

Produk Penjagaan Rambut ProSanté.

Syampu ini memang boleh buat anda jatuh cintalah. Sebab 100% bahan semulajadi dan telah di uji dimakmal tau. Syampu ProSanté ini dicipta dengan fokus utama untuk menjadikan kulit kepala sihat. Kulit kepala sihat sekaligus rambut pun menjadi lebat dan sihat.

Setiap produk ProSanté mengandungi Scalp Health Complex iaitu antara gabungan 10 vitamin, mineral dan herba bagi memberikan kesan yang optimum.

Vitamin Rambut Gugur Untuk Elak Cepat Botak

Antara bahan- bahan yang ada pada produk ProSanté adalah;

1- Ekstrak swertia dan halia- ia merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga bagi folikel rambut.

2- Mineral kulit yang penting seperti kupripum,zink dan mangan di tambah lagi dengan vitamin A dan E- Bagi membantu metabolisme kulit kepala yang sihat.

3- Mengandungi minyak daun pokok teh serta ektrak teh hijau- Bagi menetang kerosakan akibat radikal bebas dan faktor persekitaran.

Kalau anda nak tahu set penjagaan rambut ProSanté ini tidak mengandungi bahan kimia tau. Tapi nak dapat penjagaan yang menyeluruh perlulah ambil nutrien tertentu seperti zink complex, B complex dan protein yang secukupnya. Sebab ia menggalakan pertumbuhan rambut yang sihat dan boleh kurangkan masalah rambut gugur.

Atasi Rambut Kering Dengan Serum ProSantéProsanté vs Jenama Lain

Yang menguatkan lagi cinta saya penjagaan rambut ini adalah ProSanté Nourishing Scalp Treatment yang merupakan formula eksklusif yang sangat terbukti boleh mengurangkan keguguran rambut. Pertumbuhan rambut yang semulajadi dan melebatkan apabila menggunakan sebahagian penjagaan rambut ProSanté.

Set Rangkaian ProSanté

1- Nourishing Scalp Treatment (59ml)

Serum yang menyelesaikan masalah rambut yang mudah diserapmoleh kulit. Ia dapat melancarkan peredaran, menentang faktor persekitaran yang merosakkan dan juga boleh membekalkan khasiat kepada kulit kepala.

2- Revitalizing Shampoo (296ml)

Ia bileh melembutkan kutikel rambut dan membuatkan rambug lebih beralun. Malah ia boleh mengimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa ada penghidratan berlebihan atau mengeringkan rambut.

3- Replenishing Conditioner (237ml)

Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang. Menguatkan rambut secara semulajadi dan protein bagi mengekalkan kelembapan.

4- Long Lasting Finishing Spray (237ml)

Ia boleh mengekalkan gaya dan penjagaan rambut. Memberi perlindungan sinaran UV dan menguruskan rambut yang keriting halus dan mengurangkan kekusutan rambut.

Bestkan semuanya, nak bandingkan jenama yang ada di pasaran semuanya mengandungi bahan kimia yang kuat. Jadi seeloknya anda gunakan bahan berasaskan semulajadi dan bebas bahan kimia.

Syampu ini sesuai untuk peringkatan umur tau. Tiada had umur yang ditetapkan untuk kepada masalah saja. Ia telah melalui ujian klinikal yang berkesan dalam melebatkan rambut.

Pertanyaan/ Order

Yang nak cuba boleh terus whataspp di 0179416675(Linda) atau klik WhatAspp

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge