keremajaan kulit Krim jerawat penjagaan kulit wajah setnuntuk kulit jeragat YOUTH Skincare

Skin Care Terbaik Di Malaysia. Sempurnakan Hari Anda Dengan YOUTH

Akhirnya YOUTH dah ada dekat Malaysia kini anda boleh dapatkan produk YOUTH diseluruh cawangan kerana semakin diminati orang ramai. Rugi kalau anda tidak dapatkannya.

YOUTH tidak seperti penjagaan kulit wajah biasa tau. Ia mempunyai teknologi canggih yang dapat menangani masalah penuaan dipermukaan kulit. Penjagaan ini direka bagi membaiki tekstur sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda.

Kerana ia adalah produk yang 100% vegan, bebas gluten dan lebih daripada 2,500 bahan kimia yang bahaya. Keputusan ini dibuat klinikal tanpa kompromi dan dikaji selama 8tahun.

Penjagaan Kulit Anti Penuaan Advanved YOUTH

Langkah 1: Luminous Gel Oil Cleanser

Pencuci berasaskan minyak ini akan membersihkan kedalam kulit wajah. Dengan menggunakam vitamin dan polifenol yang dipatenkan. Sangat lembut dan tidak menyebabkan pengelupas kulit. Alga yang ada dalam pembersih ini mempunyai pH-seimbang.

Langkah 2: Skin Toner
Menyempurnakan

Toner ini membantu membersihkan wajah dengan lebih baik. Secara perlahan-lahan ia akan mengelupaskan kulit agar lebih sekata, lebih berseri dan kulit lebih terpelihara.

Langkah 3: YOUTH Activating Serum

Ini sangat galakan digunakan. YOUTH Activating Serum ini akan menyokong pengeluaran kolagen dalam kulit anda.

Langkah 4: Moisturizer
Day Cream

Di AM, menggunakan Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 yang menggunakan zink oksida yang berasal dari semulajadi dan memberi pelindungan dari kesan matahari. Dengan adanya perisai perlindungan pencemaran terhadap radikal bebas dan bahan pencemaran alam sekitar.

Gabungan vitamin dan mineral dalam pelembap ini akan meningkatkan penampilan keseluruhan kulit anda.

Night Cream

Untuk penggunaan malam anda mempunyai 2 pilihan. Samada menggunakan Advanced Renewal Night Cream yang kaya dan berfungsi pada kulit. Pada waktu malam ia akan menyokong pengeluaran kolagen dan elastin. Lembut bak sutera.

Radiance C& E 

Bagi meningkatkan rejim harian anda, Radiance C+ E ini mempunyai dos yang sangat kuat. Ia dipatenkan sebanyak 20% Vitamin C bagi mengurangkan bintik-bintik hitam, tekstur kulit yang licin, dan paling best memperbaiki tona kulit.

Activating BB Cream

Jom melangkah keluar dengan lebih yakin dengan Activating BB Cream. Ia akan membantu hidrat, menyuburkan dan melindungi kulit anda. Ada oksida zink yang berasal dari alam semulajadi sebagai SPF30 Age Defense Mineral Moisturizer.

Sumber Kernwellness
Kenapa Kena Pilih YOUTH Skincare?

Ia dihasilkan daripada bahan semulajadi. Kajian saintifik dilakukan selama 8tahun bagi dan paling tidak disangka diuji sendiri isteri Roger Barnett. Jadi bila isteri CEO berpuas hati dan beberapa kali versioning, barulah Roger Barnett bersetuju untuk dikeluarkan. 

Ia juga dijamin bebas daripada 2500 bahan kimia. Antaranya:

Testimoni

 

Sebab itu saya sangat saran pada anda untuk cuba sendiri YOUTH kalau anda jerawat ia dapat membantu mngecutkan jerawat.

Jadi jangan tunggu lagi dapatkannya hari ini, anda boleh whataspp Linda di 0179416675 atau klik button.

Sempurnakan hari anda

 

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge