B complex Omega Guard Ostematrix Set Shaklee

Set Anxiety Shaklee -3 Langkah Mengawal Masalah Kemurungan Yang Mengganggu Anda

Pada beberapa artikal sebelum ini Linda ada terangkan tanda dan atasi masalah kemurangan ini. Tetapi, kali ini Linda nak bantu anda atasi masalah kemurungan ini dengan set anxiety.

set anxiety

Apabila anda merasa kerisauan yang melampau ia boleh menyerang masalah anxiety atau panic. Keadaan panic ini akan membuat jantung anda berdegup lebih laju, sesak nafas, pening dan merasa nak pengsan.

Set Anxiety- Kawal Masalah Kemurungan

Bagi anda yang merasa tanda-tanda kemurungan anda boleh kawal dengan pengambilan supplemen tambahan. Antara supplemen yang perlu anda ambil adalah:-

1. Omega Guard

set anxiety

Anda perlu ambil Omega-3 dalam diet bagi mendapatkan manfaat DHA dan EPA. Kerana kajian telah menunjukkan bahawa betapa pentingnya omega-3 dalam diet.

Kekurangan omega-3 ini boleh menyerang anda dengan masalah kemurungan. Asid lemak omega-3 ini akan membantu mengurangkan masalah penyakit jantung.

Ketahui Omega Guard

Dengan ini, pengambil omega guard akan meningkatkan keupayaan bagi mengawal tekanan dan juga alternatif bagi rawatan masalah kemurungan. Kebanyakkan pakar menyokong pengambilan vitamin Omega-3.

2. Vitamin B-Complex

Vitamin B-complex ini akan membantu menyeimbangkan mood dan hormon dalam badan. Kekurangan b-complex boleh menyebabkan kita mudah rasa tertekan.

set anxiety

Pengambilan asid folik ini akan membantu meningkatkan kadar tindak balas positif bagi mengurangkan rasa tertekan. B-complex ini lengkap dengan asid folik supaya diri rasa lebih tenang, kurangkan rasa kekejangan otot dan boleh memberikan tenaga kepada tubuh badan.

Kebaikan Vitamin B-Complex terhadap kesihatan

3. Ostematrix (Kalsium dan Magnesium)

Ostematrix ini sangat istimewa kerana lengkap dengan kalsium, magnesium, vitamin D, Boron, Kopper dan Zink.

Magnesium akan memainkan peranan penting untuk fungsi neurologi bagi memberi tindak balas kimia otak. Kekurangan magnesium akan menyebabkan seseorang itu mudah merasa bimbang dan kemurungan.

Sakit sendi ibu bapa

Tahukah anda,

Denyutan elektrik didalam sistem saraf bergantung kepada kalsium supaya fungsi lebih baik. Kekurangan kalsium ini akan memberi kesan kepada saraf. Yang mana ia akan memberi kesan rasa kebimbangan dan mengganggu emosi dengan naik lebih mendadak.

set anxiety

Vitamin D akan memberikan daya ingatan yang lebih kuat. Kajian telah dilaku menunjukkan kekurangan vitamin D boleh menjadi penyebab masalah kemurungan.

Jadi bagi anda yang ada masalah kemurungan ini boleh dapatkan set anxiety sangat digalakkan ambil ostematrix ini. Ia akan memberi ketenangan dan membantu anda mendapat tidur yang lebih lena.

Bagi anda yang selalu berada dalam keadaan selalu tertekan digalakkan untuk mengambil supplemen seperti yang Linda sebut diatas. Sebagai langkah awal bagi mengelakan berlaku masalah kemurungan.

Bagi anda yang nak dapatkan supplemen set anxiety anda boleh terus WhatsApp Linda untuk tempahan dan konsultasi.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge