DTX Complex Herb lax jeragat masalah jerawat

Sebab Supplement Tak Berkesan Dekat Tubuh Badan. Detox Bantu Lebih Sihat dan Bertenaga

Nak tanya ada tak antara anda ada masalah jerawat? Jeragat? Kulit kusam? Mesti pernahkan tapi dah ambil supplement untuk cover semua masalah itu. Malah masalah tetap ada tapi tak puncanya.

Okey biar Linda bagi contoh mudah untuk anda mudah faham sebab-sebab supplement tak berkesan pada badan.

KENAPA SUPPLEMENT TAK BERKESAN PADA TUBUH BADAN?

Anda cuba banyangkan longkang yang dah lama tidak dibersihkan, apa yang akan berlaku? Agak-agak anda mudah ke untuk air mengalir laju atau tersekat?

Begitulah dengan usus kita ini. Bila dinding usus kita bersih barulah badan kita ini mudah untuk menyerap nutrien pada tahap yang optimum. Jadi supplement yang kita ambil itu tidak membazir.

Tapi bagaimana nak bagi usus kita ini lancar?

KENA DETOX! BADAN KITA WAJIB DETOX!!

Detox tersangatlah penting kalau anda seorang yang penting kecantikan. Sebab itu anda sebelum consume apa-apa vitamin perlu detox. Supaya vitamin yang anda ambil tu akan diserap sepenuhnya ke tubuh anda.

Sebenarnya, kalau anda tidak ambil sebarang supplement pun anda tetap kena detox. Ia sebagai mengekalkan tahap kesihatan yang lebih baik dan sihat.

Anda nak ke disetiap badan ada penuh dengan kerak-kerak dan toksin? Mesti tak nakkan?? Jadi anda kena amalkan detox badan ini secara sihat.

Semua tahukan perut adalah rumah segala penyakit. Seperti istilah “we are what we eat”. Jadi bila usus anda sihat jadi taklah penyakit nak menyerang dan membiak.

Cara Detox sihat macam mana?

Okay apa yang Linda akan cadangkan dan perlu anda ambil untuk detox badan kita ini adalah DTX Complex dan Herb Lax. Dua vitamin ini perlu diambil bagi membersihkan semua kerak-kerak yang ada dekat usus itu.

Paling basic tapi paling diperlukan oleh tubuh badan. Dua vitamin berbeza fungsinya. Satu untuk cuci usus dan satu lagi untuk cuci hati kita.

Yang pasti dan penting tiada bahan laxative berasaskan bahan kimia. Insyallah semua semulajadi dan berkesan untuk tubuh badan kita.

APA ITU VITAMIN HERB LAX (Detox Untuk Usus)

Detox adalah pembersihan usus dimana segala tempat untuk toksin, lemak dan lendir yang akan melekat pada dinding usus kita. Dengan ini ia akan dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

Bila usus kita bersih, barulah badan kita mudah menyerap vitami pada tahap yang optimum.

Herb Lax ini terdiri daripada 9 herba semulajadi. Iaitu

  • Alfalfa Laeves 
  • Senna Leaves 
  • Anise Seeds 
  • Blue Malva Flower
  • Buchorn Bark 
  • Licorice Root 
  • Rhubarb Root 
  • Fennel Seed 
  • Culver’s Root

Kebaikan Herb Lax

Pembersihan najis yang tersekat
Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau yang tersimpan lama dalam tubuh badan kita.

Membantu selesaikan masalah sembelit
Tindakan pembersihan secara lembut boleh mengembalikan proses semulajadi iaitu mengempiskan perut.

Ia sebagai pembantu dalam memgurangkan atau memberi kepejalan pada otot perut. 
Sangat sesuai diambil sperti biasa atau dicampur dalam air panas sebagai minuman teh herba.

SIAPA PERLU AMALKAN HERB LAX?

⏹ Pengamal tegar ubat tahan sakit
⏹ Ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit.
⏹ Masalah jerawat yang banyak
⏹ Bagi yang nak ambil vitamin tambahan perlu membersihkan usus terlebih dulu.

Sesiapa yang ambil vitamin Herb Lax ini akan rasa badan lebih ringan dan tidak mudah letih denga mengantuk. Paling best berat badan kekal stabil dan normal.

APA ITU VITAMIN DTX COMPLEX (Detox untuk hati)

DTX singkatan bagi DTX=DeToX. Adalah berasaskan herbs yang sangat natural. Supplement yang mengandungi komplek herba-herba yang berpontensi serta terbukti secara klinikal. Ia terbukti dalam sejarah dimana tumbuhan herba ini sangat berpotensi dan sangat berkesan untuk kesihatan HATI. Hati juga merupakan organ penting dan perlu menjalankan proses detox.

Kenapa perlu detox hati? Sebenarnya kita tidak tahu berapa banyak racun yang masuk dalam badan kita. Jni boleh memberi beban pada HATI yang menyebabkan hati tidak dapat berfungsi dengan baik.

Adanya DTX COMPLEX ini akan membantu mencuci hati menjalankan tugas dan fungsi dengan lebih baik dan sihat.

Hati ini memerlukan vitamin-vitamin larut lemak seperti A,D,E,K bagi diproses untuk hantar ke usus bagi penyerapan.

Kalau anda seorang yang pentingkan penampilan dan kecantikan perlu ambil DTX COMPLEX ini. Kalau dah ambil vitamin tambahan tapi kulit tetap kusam itu tandanya anda perlu detox hati.

KENAPA PERLU AMBIL DTX COMPLEX

⏺ Kandungan herba dalam DTX Complex sukar untuk didapati
⏺ Herba dalam DTX Complex kombinasi penghasilan keputusan yang terbaik. Bebas bahan kimia.
⏺ Sukatan yang betul yang diperlukan hati.

6 BAHAN UTAMA DALAM DTX COMPLEX

Milk Thistle
– Membantu hati untuk lebih sihat
– Silymarin yang yang terdapat dalam Milk Thistle berperanan menjaga hati
– Mengelakan dari terjadi kanser hati
– 80% kandungan dalam Milk Thistle
– Bagus merawat hepertisis
– Bagus untuk masalah kulit.

Artichoke
– Membantu penghasilan semula sel hati
– Melnacarkan cecair hempedu/bile pigment

Tumeric (Kunyit)
– Kunyit yang diambil bebas daripada racun serangga.
– Cucmin adalah bahan aktif yang berperanan sebagai unflamasi, anti bakteri, anti virus.
– Attack jika terdapat kuman dan hilangkan inflamasi.
– Surutkan bengkak.

Cendawam Reishi Yang Tua/ Lingzhi
– Sebagai kuatkan imuniti
– Attack sel kanser. Sesuai bagi menjalani kimoterapi ia akan menjaga sel-sel yang sihat supaya kekal sihat.
– Dos yang sesuai untuk tubuh.
– Bagus untuk penghidap jangkitan paru-paru
– Lingzhi juga untuk kesihatan jantung.

Dandelion
– Sejenis bunga, yang sangat baik untuk hati.
– Melawan hepatatis
– Memberi sifat lawas (Laxative effect)
– Membantu menyerap ion dengan baik
– Melawan tumor
– Bantu hati kurangkan gula dalam darah, sangat sesuai untuk diabetis.

Schizandra
-Liganen merupakan bahan penting dalam Schizandra untuk anti inflamasi
– Kesan antioksidan yang tinggi untuk proses detox
– Membantu hati untuk hasilkan protein yang diperlukam untuk membina sel baru.
– Elak toksin dari melekat dekat sel membran di hati.

Nampak tak bertapa hebatnya dua vitamin ini dalam detoxkan badan. Kalau badan dah tak toksin badan jadi lebih sihat ringan dan paling penting kulit akan jadi lebih berseri-seri. Cantik tanpa sengaja.

Kedua vitamin ini masih lagi ada stok tau. Dan sekarang makin ramai meyukainya. Set laris ini kalah goreng pisang panas tau! Hiks.. Anda boleh terus whataspp Linda di 0179416675 atau klik button.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge