Skincare YOUTH Uncategorized Youth

Review Pencuci Muka Youth Kulit Jerawat Dan Jeragat – Luminous Gel Oil

Kali ini linda nak buat review pencuci muka Youth. Best sangat tau pakai pencuci muka Youth ini. Kulit korang akan jadi lebih lembut dan paling best setiap hari pasti korang akan lihat perubahannya.

Review Pencuci Muka Youth- Luminous Gel Oil

Rutin harian setiap hari bila bangun tidur mesti kena cuci muka. Ia bertujuan membersihkan segala kotoran yang ada dekat muka kita semasa tengah tidur.

Hhmm.. Ada ke dekat sini bangun tidur tapi tak cuci muka dengan pencuci muka?

Jangan buat macam tu tau. Kesian pori-pori muka korang penuh dengan kotoran. Meh sini linda nak kongsikan dengan korang kenapa korang kena pilih pencuci muka Youth ini.

9 Sebab Linda Review Pencuci Muka Youth

1. Membersih muka secara lembut
– pH yang seimbang dan tidak berbuih. Kulit muka akan lebih terasa segar dan bersih selepas korang gunakannya.
– Pencuci muka Youth ini akan membersihkan segala kotoran yang ada dekat muka. Cucian kali pertama korang dah boleh rasa lembut je bila korang usap.

2. Mampu membuang blackhead dan whitehead
– Ramai ke yang ada masalah macam ini dekat hidung dengan dagu korang?
– Korang wajib cuba pencuci muka Youth ini sebab bila hari-hari korang guna masalah blackhead dengan whitehead ini akan berkurangan tau.

Seronok beb skin dah tak ada tajam-tajam.

3. Pengganti makeup remover
– Ini paling linda suka dan sangat-sangat jimat duit tau. Walaupun linda mekap-mekap biasa jer dan tak tebal sangat berguna pencuci muka Youth ini untuk menanggalkan kesan mekap tau.

4. Ada ekstrak anggur muscadine
– Ini paling premium jarang-jarang dengar ada anggur muscadine dalam penjagaan kulit muka kan. Tetapi dalam Youth ini ada anggur muscadine yang sangat-sangat membantu membaiki sel-sel DNA
– Ia juga menghalang kerosakan kolagen dan elastin pada kulit muka.

5. 100% vegan/ tumbuhan
– Diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan dan ianya bebas 1500 bahan kimia berbahaya yang boleh rosakkan kulit.

6. Ada Ekstrak Alga Hijau
– Semua tahukan fungsi alga hijau ini sangat bagus untuk kulit.
– Alga hijau ini akan menghalang pembiakan bakteria jerawat sekaligus akan merawat jerawat.
– Alga hijau ni juga tinggi dengan antioksidan yang akan melindungi kulit daripada radikal bebas.

7. Tidak mengeringkan dan memegangkan kulit wajah
– Best tau pencuci muka Youth ini, ia tidak akan pedih, mengetatkan muka selepas cuci dan paling penting tidak keringkan kulit wajah. Kulit rasa lembut je.

8. Sesuai untuk semua jenis kulit
– Samada korang jenis kulit berminyak, kering, kombinasi ataupun penuh jerawat pun sesuai untuk digunakan pencuci muka Youth ni.

9. Jimat
– Paling jimat sebab 1 tiub tu boleh tahan 8 bulan tau. Serius sangat jimat😍

Teruja tak dengar bertapa hebatnya pencuci muka Youth ini. Bukan senang tau nak dapat dalam pencuci muka ada vitamin.

Customer Yang Dah Guna Pencuci Muka Youth

Review Pencuci Muka Youth

Review Pencuci Muka Youth

Review Pencuci Muka Youth

 

Review Pencuci Muka Youth

Macam mana berminat nak cuba pencuci muka Youth ini? Haa korang kena cepat-cepat WhatsApp Linda untuk dapat pencuci muka ini.

Atau Daftar Ahli Shaklee sekarang untuk penjimatan dengan pembelian produk Shaklee

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge