Res-V Uncategorized

Res-V Produk Baru Shaklee Untuk Kesihatan Yang Sihat

Res-V produk baru Shaklee yang baru saja dilancarkan pada 21 Februari hari tu tau. Jadi hari ini Linda nak kongsikan dengan anda produk baru Res-V ni.

Sebenarnya dah lama Shaklee nak bawa salah satu produk yang hebat dekat US ni tetapi macam biasa perlu lepasi pelbagai halangan yang ada dekat Malaysia ni. Hehe

Res-V produk baru Shaklee lebih dikenali sebagai nama Bivix Liquigel di US. Ada sedikit perbezaan antara Vivix biasa dengan Res- V ni. Jom kita tengok perbezaannya.

Res-V Produk Baru Shaklee Dan Vivix Ada Perbezaan Sedikit

Kalau anda dapat lihat disini kedua-dua produk ni diperbuat daripada Anggur Muscadine. Anggur yang sangat rare dan sangat menakjubkan dengan kehebatan Allah ia sangat hebat dari segi nutrisi.

Cuma, Vivix ni biasa dalam bentuk cecair tetapi dengan Res-V ni ia dibuat dalam bentuk liquid gel, saiz yang lebih mesra pengguna. Apabila kita letak saja kapsule didalam mulut kita dapat rasakan masam-masa Vivix.

Res-V Produk Baru Shaklee Untuk Kesihatan

Res-V 30% Lebih Hebat Dari Vivix!

Ni Linda sangat teruja nak kongsikan dengan anda semua. Rasa wow sangaaat sebab formulasi Res-V produk baru Shaklee ni sangat hebat dengan kegigihan scientist. Shaklee sangaat berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada kita semua rakyat Malaysia.

Kalau korang nak tahu, pihak Shaklee telah menambah 5 ramuan utama dalam Res-V ni. Antaranya,

  • Chebulic Myrobalan, Buah Delima, Anggur Hitam, Hampan Anggur, Anggur Merah dan Blackcurrant.
  • Penambahan Polifenol yang mana sebelum ni dalam Vivix hanya ada 15 Polifenol tetapi dengan Res-V ada lebih dari itu. Hebat kan!!

Dalam kajian makmal yang Shaklee buat, kandungan Polifenol dalam Res-V ni mempunyai 30% lebih berkesan untuk melindungi sel dari kerosakan AGE Protein lebih dari ramuan Vivix yang sebelumnya.

Khasiat Res-V Produk Baru Shaklee

  • Melindungi dan membaiki DNA
  • Melindungi mata dan menyokong kesihatan mata
  • Tuntas tindak balas keradangan orang yang sihat kepada makanan yang tidak sihat.
  • Impak secara positif pengeluaran selular.

Apa Pula Persamaan Vivix Dan Res- V Ni??

Kandungan utama Vivix dan Res-V adalah Anggur Muscadine. Anggur Muscadine ni mengandungi Polifenol Asid Elagic dan Ellagitannis yang lebih tinggi berbanding anggur lain.

Tetapi, kalau anda nak tahu Polifenol ni tak stabil dan bila di ekstraks selalunya polifenol ni boleh rosak. Tetapi di Shaklee, para scientist kita dapat jumpa cara yang boleh ekstrak polifenol dan beberapa bahan lain. Pada masa yang sama ia dapat menjaga kebersihan, keaslian dan purity of the Polifenol dan paling best ia siap di patentkan tau.

Jadi syarikat lain tidak boleh tiru. Jadi kalau korang nak dapatkan supplemen yang ada resveratrol dan polifenol yang asli korang kena dapatkan yang asli yang hanya ada pada Vivix dan Res-V.

Semperna pelancaran MAC 2020 ni, akan ada promosi yang hebat tau! Beli 2 dapat off 5% atau beli 6 Res-V akan dapat percuma 1 Res-V ni.

Tak tahu nak dapatkannya dekat mana? Korang jangan risau untuk korang yang baca artikal linda ni korang boleh terus hubungi linda melalui whatsapp atau korang boleh melawat ke Facebook linda: Haslinda Aziz dan juga IG: Masterhaslinda. Bagi yang sekitar Johor Bahru linda akan buat COD ditempat anda.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge