ESP Rangkaian Syampu ProSanté Vitalea vitamin zink

Rawat Masalah Rambut Gugur Dengan Vitamin Dalam 30 Hari

Hai semua.. Hari ini nak kongsi tentang masalah rambut gugur. Ramai sebenarnya diantara kita ini ada masalah rambut gugur. Tidak kira pelajar, seorang bekerjaya mahupun artis pasti akan mengalami masalah rambut gugur.

Bila rambut dah simpan panjang pasti akan ada saja yang gugur. Jika kuantiti yang sedikit tidak mengapa itu adalah normal. Jika banyak ia ada masalah tentang diri anda.

Runsing memikirkan untuk merawat rambut gugur? Jom saya perkenalkan dengan vitamin yang super hebat dan awesome. Dengan mengamalkan vitamin ini hampir 80% rambut kurang gugur. Tetapi kenalah konsisten dalam mengamalkan vitamin ini.

Baca: Atasi Jerawat Dengan Set 4 Radiant

Vitamin Rambut Gugur

? Energizing Soy Protein (ESP)

ESP ini sangat sesuai untuk anda yang mempunyai masalah rambut gugur, kuku yang rosak dan inginkan kulit yang cantik. Ia dapat membekalkan sumber protein yang secukupnya untuk tubuh badan. Malah membekalkan protein untuk membina rambut baru.

? Vitalea

Nak rambut yang sihat memerlukan vitamin A, B, C dan E. Dengan mengamalkan multivitamin ini ia boleh melengkapkan keperluan vitamin dan mineral dalam badan.

Zink Complex

Dengan kekurangan vitamin zink ia boleh mendorong kepada masalah rambut. Kekurangan vitamin zink ini ia boleh menyebabkan akar rambut menjadi lemah dan rapuh. Sekaligus, menyukarkan pertumbuhan rambut. Vitamin zink ini sangat bagus dalam perbentukan sel, pertumbuhan tisu dan pembaikan tisu yang rosak. Jadi dengan mengamalkan vitamin Zink ia dapat mengurangkan peluang untuk rambut gugur.

Dah rawat rambut dari dalam bolehlah sambung dengan rawatan penjagaan rambut. Cari produk yang berasaskan untuk masalah rambut gugur.

Produk Rambut Gugur? Revitalizing Shampoo

-Dapat melicinkan kutikel rambug dan melebatkan rambut.
– Sistem pembersihan yang lembut dan berpaten
– Dapat menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tidak terlalu lembap atau terlalu kering.

? Replenishing Conditioner

– Perapi dan pelembap yang pekat yang boleh mengilatkan dan melembutkan rambut.
– Dapat memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan hujung rambut yang bercabang.
– Menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari alam semulajadi.

? Nourishing Scalp Treatment

– Dapat menyelesaikan masalah rambut dengan serum yang amat mudah untuk diserap oleh kulit. Ia dapat melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.

– Dengan adanya vitamin antioksidan A dan E dan koenzim Q10 ia dapat melindungi rambut daripada radikal bebas dan pencemaran udara.

– Dengan formula tanpa bilas sangat memudahkan anda untuk menggayakannya. Agar rambut tidak melekit atau berminyak.

Baca: Kekal Muda Dengan Rahsia Rita Rudaini

Jadi bagi anda yang nak cuba vitamin dan produk penjagaan rambut seperti diatas boleh whataspp di 017-9416675. Insyallah anda akan dapat kesan yang diingini.

Promosi Bulan Oktober ESP
Pertanyaan/Order

Boleh terus hubungi saya di 017-9416675( Linda) untuk khidmat konsultasi percuma. Saya pengedar kawasan Kota Tinggi yang cepat pantas respond kepada masalah anda.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge