ESP garlic complex GLA Complex Vitamin C Vitamin E

Rawat Jerawat Kronik Dengan Vitamin GLA Complex

Ramai sebenarnya diantara kita ini sedang memendam perasaan masalah jerawat ini. Mana tidaknya jerawat hadir dengan banyak dan besar-besar. Sakit kalau diusik apatah lagi bila dipecahkan.

Anda ada masalah jerawat kronik ini? Kulit wajah anda berminyak?

Itu pertanda tidak baik untuk kulit wajah anda. Muka berminyak menyebab kilang sebum aktif dan bakteria semakin sukar untuk dihapuskan.

Bagi pelajar yang berkemampuan boleh buat rawatan kulit wajah. Tapi yang biasa-biasa habis duit biasiswa kerana tanggung masalah ini. Itu belum tentu lagi kulit kita kembali kepada sedia kala.

Jadi sebelum kita nak ubati kenalpasti dulu punca jerawat terjadi. Kita imbas kembali punca jerawat:

– Hormon yang tidak stabil
– Genetik
– Bakteria
– Kosmetik
– Permakanan

Jadi bagi anda yang ada masalah jerawat kronik ini boleh disebabkan oleh punca hormon yang tidak stabil. Jadi bagaimana nak pulihkan jerawat ini??

Rawat Jerawat Kronik Dengan GLA Complex

Pulihkan dulu hormon dalam badan agar badan jadi sihat. Jadi tidak mudahlah jerawat nak tumbuh diwajah.

Kebaikan GLA Complex

Jerawat terjadi di sebabkan hormon yang tidak stabil. GLA Complex ini sangat membantu untuk mengatasi masalah hormon tak stabil. Dalam masa yang sama ia boleh menyelesaikan masalah kulit berminyak dan berjerawat.

GLA Complex bantu selesaikan masalah jerawat

GLA Complex ini dapat mengekalkan kestabilan bendalir semulajadi dan mencegah kehilangan daripada badan. Ia juga berfungsi sebagai pelembap yang akan memperbaiki sempadan bendalir kulit.

GLA Complex juga boleh merencatkan hormon kulit yang disebabkan jerawat. Cara paling mudah untuk tahu yang hormon tidak stabil adalah terjadinya jerawat banyak semasa haid.

Set Lengkap Masalah Jerawat Kronik

Kalau anda nak lagi cepat atasi masalah jerawat kronik ini anda boleh ambil set lengkap iaitu dengan menambah beberapa supplement contohnya;

Energizing Soy Protein (ESP), Vitamin E Complex dan Vitamin C

Dengan pengambilan lengkap ini dapat memberi hasil yang lebih cepat.

Anda juga boleh baca posting saya yang sebelum ini tentang minyak bunga borage dan kebaikan GLA Complex

Apa kata mereka tentang set jerawat ini.

Pertanyaan/Order

Bagi anda yang inginkan vitamin GLA Complex whatassp di 017-9416675(linda). Saya pengedar dikawasan Daerah Kota Tinggi cepat pantas dan respond terhadap masalah anda

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge