Rangkaian Syampu ProSanté

Rangkaian Penjagaan Rambut | ProSanté

Saya pasti anda diluar sana tidak tahukan yang Shaklee ada penjagaan rambut. Jarang sekali kita dengar pasal penjagaan rambut. Rambutkan bagaikan mahkota seseorang wanita. Jadi kalau nak rambut cantik mesti dapat penjagaan rambut

Set penjagaan rambut Sahklee lebih dikenali sebagai ProSanté. Ia bebas bahan kimia dan selamaapt untuk digunakan. Bagi anda diluar sana yang selalu peka dengan penjagaan rambut patut cuba syampu ini.

Baca: Kulit Cantik Seperti Artis Korea Dengan Kolagen Antarabangsa

Set ProSanté Shaklee

Syampu ini amat sesuai untuk anda yang ada masalah kelemumur, rambut gugur. Bagi nak rambut sihat bersinar pun boleh guna tambahan lagi boleh lebatkan rambut anda yang nipis tu. Bak kata orang memberi volume pada rambut anda..

1- Long Lasting Finishing Spray

Medium hold bagi memastikan gaya rambut tidak berubah. Sekaligus, boleh melindungi daripada sinaran UV.  dapat menguruskan rambut yang keriting halus dan rambut yang mudah kusut.

2- Revitalizing Shampoo

Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel ra,but dan melebatkan rambut. Sistem pembersihan yang lembut dan berPATEN. Rambut menjadi lebih segar dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembap dan mengering.

3- Lightweight Conditioner

Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menjadikan terlalu melekit. Dapat mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat dan sihat. Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diuruskan.

4- Purifying Shampoo

Membersih secara menyeluruh, menyingkirkam sisa-sisaroduk fesyen rambut, pengumpulan mineral dan bahan- bahan cemar persekitaran lain. Ia dapat mengekalkan lipid dan lembapan semulajadi serta tidak melunturkan warna rambut. Ideal u tuk memgawal lapisan kulit kepala yang sihat, rambut juga tidak berkelemumur.

5- Replenishing Conditioner

Perapi dan pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut bak sutera. Dapat memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut daripada bercabang. Ia dapat menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dar alam semulajadi.

6- Nourishing Scalp Treatment

Nourishing Scalp Treatment dapat menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakan dan juga memberikan khasiat kepada kulit kepala.

Terdapat vitamin dalam syampu ini antaranya vitamin antioksida iaitu Adan E dan Koenzim Q10.

? melindungi rambut anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran

? Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.

? Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan mengayakan.

? Rambut tidak melekit atau berminyak

ProSanté Nourishing Scalp Treatment ini berformulakan eksklusif yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat. Disamping itu, ia boleh melebat dan menguatkan akar rambutsecara semulajadi apabila digunakan sebagaikan penjagaan rambut Prosanté.

Baca: Cara Hilangkan Jerawat Dengan GLA

Pembahagian Untuk Masalah Rambut

»» Jika anda ada masalah keguguran rambut ( set harian)

– Revotalizing Shampoo
– Lightweight Conditioner
– Nourishing Scalp Treatment

»» Jika anda ada masalah rambut berkelemumur, minyak, bercabang, rambut rosak ( 1-2 kali seminggu penggunaan )

– Purifying Shampoo
– Replenishing Conditioner
– Nourishing Scalp Treatment

Sihatkan rambut dengan penjagaan rambut Shaklee

✔ Penjagaan kulit kepala yang sihat adalah asas rambut kekal sihat. Sebab itu, ProSanté mengandungi Scalp Health Complex, iaitu gabungan 10 vitamin, mineral dan herba. Bagi menyediakan persekitaran optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan menawan.

✔ Bahan yang dipilih Shaklee

✒ Ekstrak swertia dan halia untuk merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk folikel rambut.
✒ Mineral kulit yang penting seperti kuprum,zink,mangan serta vitamin A dan E membantu metaolisme kukit kepala yang sihat

✒ Minyak daun teh serta ekstrak teh hijau untuk menetang kerosakan akibat radikal bebas dan faktor- faktor persekitaran yang lain.

✒ Tiada bahan kimia yang kaut yang boleh merosakan rambut dan juga kulit kepala anda dalam rangakaian penjagaan rambut ProSanté.

Pertanyaan/Order

Bagi anda nak dapatkan penjagaan rambut Shaklee ini boleh whataspp sekarang di 017-9416675(Linda). Konsultasi secara berterusan untuk tips kekal cantik dan sihat. Saya pengedar kawasan di Daerah Koata Tinggi yang cepat pantas respond terhadap masalah anda.

Carian: rambut gugur, beruban, rambut bercabang, rambut kering, rambut kusut, nak rambut sihat, rambut bersinar, rawat rambut secara semulajadi, penjagaan untuk bertudung.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge