Uncategorized

Powder Collagen Shaklee untuk kulit lebih menawan

Badan lebih sihat kulit lebih menawan hanya dengan Powder Collagen
Apa itu kolagen?
Kolagen adalah protein yang paling banyak didalam tubuh manusia. Ia menyumbang kira-kira dalam 75% berat dalam tahap kulit yang sihat. Tahap kolagen yang sihat adalah mampu menonjolkan bentuk badan menawan dan kulit lebih cantik.


Sebab dan kesan kehilangan kolagen
Apabila usia meningkat tua kadar kolagen semakin berkurangan dalam tubuh kita. Sekaligus ia boleh memnyebabkan kedutan dan tanda penuaan semakin kelihatan. Seperti:
 1. Kulit menjadi kedut, kering dan melayut
 2. Kuku menjadi rapuh dan mudah patah
 3. Rambut menjadi nipis dan mudah gugur
Kemerosotan ini mampu mengatasi dengan supplement tambahan yang semulajadi. Faedah- faedah yang akan kita dapat apabila pengambilan kolagen ini mampu menyihatkan kulit, mengurangkan kedutan- kedutan kulit wajah, kulit wajah yang kering menjadi lembab. Dapat menyihatkan kuku dan menyuburkan rambut.
Serbuk kolagen shaklee
Mempunyai kalogen yang terhebat didunia kerana mengandungi lebih 4,000mg proprietari RSS ( Red Snapped Scale) colaggen. Kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Molekul yang sangat kecil dan ringan di hasilkan oleh kolagen Shaklee. Kira- kira 1,000 dalton yang dapat di serap dengan mudah ke tubuh badan  dan dapat membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
Terdapat tujuh bahan utama termasuk estrak biji benih Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, kerangkerangan. Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang di gabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen. RSS dapat menyokong kecantikan anda dari dalam ke luar.
Shaklee powder collagen mudah larut dalam makanan dan minuman anda. Setiap hidangan di hidangkan dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakan secara segara pada bila-bila masa dan di mana saja.
Kesan dan faedah penggunaan Kolagen Shaklee
 1. Anti penuaan :- mengurangkan pori- pori kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan
 2. Menghidratkan :- melembabkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan berkupas pada muka.
 3. Mengembalikan keanjalan kulit :- meningkatan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan.
 4. Melicin :- meningkatan kelembutan dan kelicinan kulit.
 5. Menyuburkan :- menggalakkan kuku yang kuat,rambut yang tebal dan bersinar.
 6. Mencerahkan :- mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan tona kulit.
 7. Menegangkan :- membantu dan menegang dan menganjalkan payudara.
 8. Faedah tambahan kolagen: menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang. Bantu mengekalkan otot didalam mata supaya lembut.

Keputusan kajian yang dilakukan
Shaklee telah melakukan kajian terhadap RSS telah membuktikan bahwa ia dapat membaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Hanya selepas penggunaan 8 minggu telah menunjukan keputusan kulit wajah lebih baik.

Dimana boleh dapat kolagen ini
Anda boleh terus hubungi saya atau tinggalkan komen anda disini. Dengan pembelian produk Shaklee daripada saya anda secara langsung akan dapat hikmat konsultasi secara percuma dan akan membantu menyelesaikan masalah anda.
Hubungi
Linda Aziz
Shaklee ID: 1226735
SMS/ WHATASSP:
017-9416675

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge