Skincare YOUTH

Penyegar Kulit Wajah Untuk Kulit Kering Dan Berminyak Yang Bebas Kimia

Menggunakan penyegar kulit ia sebagai cucian wajah kali kedua yang akan menanggalkan sel kulit mati dan kotor yang tersisa dipori-pori.

Kulit kering dan berminyak sangat merimas yang buatkan setiap gambar kenangan yang kita ambil menjadi tidak cantik.

Linda sangat lega sekarang ini kerana ada rangkaian produk penjagaan kulit wajah yang mampu mengatasi masalah kulit wajah kering dan berminyak.

Setiap titisan toner ini bagai embun di pagi hari yang meresap ke kulit wajah dengan rangkain YOUTH Perfecting Skin Toner ini.

Penyegar kulit wajah ini membantu untuk membebaskan kulit anda daripada sel-sel kulit mati yang menyebabkan kulit wajah kelihatan kusam, kering dan berminyak.

Nak menyerlahkan diri daripada terus belenggu daripada rasa tidak puas hati dengan penampilan diri apa kata kalau anda cuba sendiri penyegar kulit wajah ini.

Jom tatapkan diri anda di pagi hari dengan rasakan bagaikan cantik bidadari.

Jerawat pun naik segan nak singgah ke wajah anda.

Melembapkan dan Mengecilkan Liang Pori Dengan Penyegar Kulit Wajah

Penyegar kulit wajah YOUTH akan membantu mencuci dan juga melembapkan kulit wajah anda. Penyegar YOUTH ini akan mengelupas, melembap dan akan menyuburkan kulit dengan campuran bahan vitamin, polifenol dan tumbuhan botani.

Ia membantu kulit wajah anda lebih bersinar dan cantik berseri.

⏺ 100% berasaskan tumbuhan
⏺ Bebas dari kekejaman terhadap haiwan
⏺ Bebas Gluten

Kelebihan Penyegar Kulit Youth

Vital  Repair+® Complex

Mempunyai pelbagai paten memberi nutrien antioksidan dan vitamin-vitamin yang penting bagi menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Anggur Muscadine

Polifenol Anggur Muscadine yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen da elastin.

Rejuvenating Green Alga Complex

Dengan menggunakan penyegar setiap hari dapat membersihkan kulit wajah lebih berseri.

Sangat berbaloi menggunakan penyegar YOUTH ia menggunakan sedikit dan mampu membersihkan seluruh kulit wajah. Ia boleh tahan sehingga 60 hari. Ia mudah di bawa ke mana-mana saja.

Kebaikan penyegar YOUTH telah dibuktikan oleh para saintis antara pengkaji Skincare for acne

Kata pakar saintis berkata kalau menggunakan dengan betul ia mampu mengurangkan masalah jerawat dan menjadikan kulit wajah lebih sihat dan cantik. Masalah jeragat juga boleh diatasi dengan penyegar YOUTH.

Keunikan Penyegar Kulit YOUTH

Penjagaan kulit wajah ini akan memberikan perlindungan yang lebih lengkap disiang dan malam hari. Penyegar YOUTH telah dirumus khas bagi mengatasi masalah penuaan kulit wajah.

Penyegar kulit YOUTH ini 100% bebas bahan kimia berbahaya dan sangat selamat digunakan di semua peringkat usia termasuklah anda yang sedang hamil.

Masa Terbaik Gunakan Penyegar YOUTH

Cara terbaik adalah selepas menggunakan pencuci wajah Luminous Gel Oil Cleanser. Saat wajah bersih menggunakan pencuci muka ia mampu menyerap nutrien-nutrien yang ada pada penyegar.

Ia akan mengeluarkan segala kotoran dan juga bakteria yang masih terperangkap pada kulit wajah. Penyegar YOUTH ini akan secara tidak langsung akan memberi kelembapan ke dalam kulit wajah.

7 Kehebatan Gunakan Penyegar YOUTH

1- Penyegar boleh mengecilkan saiz pori-pori wajah

▶ Tuang sedikit penyegar pada sekeping kapas lembut dan sapu rata pada seluruh wajah anda. Ia akan menanggalkan kotoran pada pori sekaligus ia dapat mengecilkan pori diwajah.

2- Penyegar memberi keseimbangan pH kulit wajah

▶ Kulit wajah secara naturalnya ia berasid yang mempunyai keseimbangan pH antara 5 dan 6. Setiap kali anda memcuci wajah ia menggunakan sabun akan menjejaskan keseimbangan oleh sifat alkali sabun.

Disebabkan kita cuci wajah akan mengeluarkan minyak berlebihan. Jadi selepas kita sapu penyegar pada wajah ia dapat menyerap minyak paa wajah. Itulah fungsi penyegar yang akan mengembalikan keseimbangan pH pada wajah.

3- Penyegar sebagai lapisan perlindungan kulit wajah

▶ Penyegar ini akan menutup dan megetatkan pori bagi mengelakan jurang sel selepas pembersihan.

Selepas tutup pori dengan penyegar ia akan mengurangkan kadar kekotoran ke kulit wajah. Boleh dipakai pada bila-bila masa walaupun anda sedang melancong ke luar negara.

4- Penyegar memberi kelembapan

▶ Penyegar yang bersifat humectants ini membantu memberikan kelembapan ke dalam kulit anda.

5- Penyegar yang menyegarkan kulit

▶ Sibuk sehingga terlupa nak cuci wajah? Jangan risau dengan penyegar ini boleh digunakan sebagai pengganti pencuci wajah bagi kulit yang berminyak dan kotor. Kulit wajah kembali segar seperti sedia kala.

6- Detoks

▶ Bahan kimia ada saja dimana terutama sekali didalam produk kecantikan seperti lipstik, bedak ataupun foundation. Dengan ini banyak toksin akan memerangkap dalam badan.

Penyegar ini terbaik yang berfungsi untuk menghilangkan toksin yang melekat pada kulit wajah kita sepanjang hari. Penyegar YOUTH ini akan membantu membuatkan kulit kita lebih segar dan sihat. Jadi jerawat pun sukar untuk muncul diwajah lagi.

7- Jerawat sukar timbul

▶ Jerawat timbul sangat merimaskan dan sakit. Tahap keyakinan pun berkurangan kalau ada jerawat. Ada jerawat mesti ada masalah parut jerawat jugakan.

Penyegar kulit wajah

Jerawat terjadi disebabkan kulit wajah kita berminyak yang berlebihan. Masalah perubahan hormon juga boleh menyebabkan jerawat timbul.

Jadi nak kurangkan minyak dan sisa sel kulit mati, penyegarlah jalan terbaik bagi membantu mengurangkan risiko kerosakan pada kulit wajah.

Bila masalah kulit berminyak berkurangan jerawat pun sukar nak timbulkan?

Kalau anda ada masalah kulit berminyak perlu berhati-hati sebab jerawat mudah tumbuh dengan aktif. Cara bagaimana nak kurang wajah berminyak dan kusam?

Jadi anda yang mempunyai kulit yang kering dan berminyak jangan lupa gunakan Penyegar Youth ini tau.  Bukan saja boleh kurangkan minyak diwajah tetapi buat kulit anda segar dan pori-pori mengecil.

Linda yakin anda boleh jatuh cinta dengan penyegar ini tau. Sangat jimat dan sesuai untuk semua peringkat usia.

Ambillah penyegar YOUTH ini untuk atasi masalah wajah berminyak dan kusam. Boleh terus WhatsApp Linda untuk maklumat lanjut.

1 thought on “Penyegar Kulit Wajah Untuk Kulit Kering Dan Berminyak Yang Bebas Kimia”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge