Skincare Youth

Penjagaan Kulit Wajah Bertaraf Antarabangsa Yang Paling Selamat 2018

Penjagaan kulit wajah sekarang mudah dapat di pasaran Malaysia. Hampir setiap hari ada saja produk baru diperkenalkan. Hari ini kita sudah dengar pelbagai jenama produk penjagaan kulit wajah.

Penjagaan kulit wajah Youth

Modal untuk hasilkan produk penjagaan kulit wajah tidak terlalu mahal. Paling mudah guna hasil produk yang sama tetapi hanya packing saja berbeza mengikut jenama sendiri. Paling tidak sangka ramai peniaga diluar sana menggunakan produk timbang kilo. Itu sangat bahaya!

Memilih jenama penjagaan kulit wajah yang murah tidak ke anda risau risiko kepada kesihatan anda? Sanggup ke lihat kulit wajah anda rosak akibat menggunakan produk yang mengandungi racun?

Jadi pilihan ditangan anda. Pilih produk penjagaan kulit wajah yang betul dan boleh rawat masalah kulit wajah anda.

Tapi ada ke produk yang berkesan dan tidak mengandungi bahan racun? Ada ke?

Ye ada!!!

Memang betul-betul ada penjagaan kulit wajah yang bebas bahan racun. Produk ini mengambil masa selama 8 tahun bagi membangunkan produk YOUTH. YOUTH secara klinikal diuji oleh pakar-pakar kulit antarabangsa. Hasil kajian membuktikan 100% pengguna YOUTH memberi kesan terhadap penampilan pada usia kulit seawal 7 hari penggunaan.

Tahukah anda 2/3 daripada wanita telah pun berjaya mengubah usia kulit mereka kepada 10 tahun lebih muda dengan menggunakan penjagaan kulit wajah YOUTH.

Keistimewaan YOUTH Terhadap Merawat Kulit Bermasalah

Hasil kajian YOUTH mampu mengatasi semua masalah kulit yang biasa dihadapi oleh kaum wanita di seluruh dunia termasuklah Malaysia.

☑ Kedutan kulit wajah
☑ Liang pori terbuka
☑ Jeragat
☑ Jerawat
☑ Kulit tidak anjal

YOUTH Bebas Bahan Racun

Penjagaan kulit wajah YOUTH bebas daripada 1500 bahan beracun yang selalu digunakan didalam penjagaan kulit wajah dan kosmetik. Paraben bahan dibenarkan dalam kuantiti yang sangat sedikit tetapi dengan penjagaan YOUTH ini tidak dibenarkan sama sekali meletakkannya.

Cuba anda bayangkan kalau bahan beracun itu sedikit demi sedikit dimasukkan ke dalam badan kita apa akan jadi? Tidak ke memberikan kesan yang terhadap kesihatan kita di masa akan datang.

Kandungan Bahan-bahan Penjagaan Kulit Wajah YOUTH

Kalau anda nak tahu ada 5 bahan utama yang berasaskan semulajadi dan sangat selamat digunakan untuk semua peringkat usia. Dengan adanya lapan paten dan juga paten-diproses. Semua produk penjagaan kulit wajah YOUTH ini diformulasi secara spesifik bagi menangani pelbagai sebab penuaan. Ia bergantung kepada cara gaya hidup anda, masalah persekitaran mahupun penuaan yang semulajadi dalam diri anda.

MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang berpaten melindungi dan akan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama akan menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex yang dalam proses paten telah digabungkan dengan Lotus Japonicus bagi mengaktifkan protein YOUTH untuk penjanaan semula sel. Bagi menhasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrilin.

APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract akan mengaktifkan dan akan mempercepatkan pembaharuan sel kulit agar kelihatan lebih muda. Ia akan memperbaiki tisu kulit supaya kekal lebih berseri dan lembut.

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Ia digunakan secara tradisional oleh China, Jepun dan Korea bagi melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan akan menyokong struktur kulit dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

VITAL REPAIR +® COMPLEX

Vital Repair Complex+® mempunyai pelbagai paten bagi memberikan nutrien antioksidan dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas daripada terus merosakkan kulit. Malah Vital Repair+® ini akan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Sumber: Shaklee Malaysia

Testimoni Pengguna Penjagaan Kulit Wajah YOUTH

Testimoni penjagaan kulit wajah

Testimoni penjagaan kulit wajah

Teruja bila tengok hasil testimoni tadi dan tak tahu nak order dari mana. Jangan risau anda boleh dapatkan set penjagaan kulit wajah YOUTH dengan Linda.

Setiap pembelian penjagaan kulit wajah YOUTH akan mendapat PERCUMA keahlian dan Konsultasi berterusan. WhatsApp Linda untuk maklumat lanjut?.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge