Pengedar Shaklee johor Bahru Pengedar Shaklee Kempas Pengedar Shaklee Kota Tinggi Vitamin Semulajadi

Pengedar Shaklee Sekitar Johor Bahru, Kempas Dan Larkin

Saya adalah pengedar Shaklee Sekitar Johor Bahru. Saya nak bantu orang sekeliling saya kekal sihat dan boleh beribadah.
Anda nak servis paling cepat, konsultasi paling mesra dan cara pengambilan paling berkesan? Anda mesti dapatkan produk Shaklee dari saya, Pengedar Shaklee sekitar Johor Bharu, Kempas dan Larkin.

Jap ! Jap !

Jangan lupa tengok video diatas tu. Tak kenal maka tak jatuh cinta.

Saya Pengedar Shaklee Sekitar Johor Bahru

Panggil Linda.

Saya pengguna produk Shaklee, pengedar aktif Shaklee pada lebih 1,000 ahli dan leader bisnes Shaklee. Saya akan membantu sekumpulan ahli usahawan dalam Cantikseri

Saya sangat takut. Sebab saya tidak berani mencuba sebarangan produk terutamanya dikedai jamu. Saya akan kaji dulu setiap produk sebelum membeli.

Sampai satu hari sedar yang Shaklee ini jauh lagi berkualiti dan murah dari jenama lain difarmasi.

Baca: Nyah Blackhead Dengan Mudah

Tak percaya? Ini buktinya.

‘Delivery’ Depan Pintu

Sebagai rutin hujung minggu saya akan hantar pada pelanggan sekitar;

Kempas
Taman Setia Tropika
Larkin
Bandar Baru Uda
Kota Tinggi
-Dan kawasan berdekatan

Anda hanya whatsapp ‘Shaklee‘ ke 0179416675 atau Klik¬†Order Shaklee

Konsultansi Dan Cara Makan Yang Betul

Anda kan dah bayar mahal. Jadi sangat semestinya anda nak nasihat dan kesan yang terbaik. Itu hak sebagai pembeli.

Saya akan berikan konsultasi yang terbaik untuk anda.

Sebab saya sangat serius dalam ilmu produk. Saya rapat dengan Nutritionist Shaklee. Selalu belajar di kelas-kelas anjuran Shaklee dan juga Leader saya.

Pengedar Shaklee Sekitar Johor bahru
Kemana saja saya pergi saya akan pastikan bekalan vitamin cukup. Supaya mudah untuk saya COD.
Pengedar Shaklee Sekitar Johor bahru
Setiap bulan ada kelas bersama-sama dengan master-master yang hebat
Pengedar Shaklee Sekitar Johor
Kelas bulanan bersama master-master
Pengedar Shaklee Sekitar Johor bahru
Khas untuk anda yang sangat suka jaga penampilan diri dan nak cantik

Tidak dinafikan, ada banyak salah faham dalam pengambilan produk.

Customer yang cerewet pun saya konsultansi
Customer berpuas hati dengan service dan layanan

Saya akan pastikan setiap dari anda faham tentang:

  • Punca masalah yang anda hadapi.
  • Kenapa produk itu dipilih.
  • Cara pengambilan produk yang betul.
  • Cara pengambilan produk yang jimat.
  • Kesan-kesan baik pada kulit dan kesihat dari produk yang anda ambil.
  • Tips kesihatan dan gaya hidup yang sihat.

Jadi, pastikan anda dapatkan konsultansi tepat dari saya.

Anda Yang Untung Lebih, Bukan Saya

Orang guna Shaklee lama. Bertahun-tahun dan saya yakin anda tentu nak harga yang paling jimat.

Kenapa perlu banyar harga ‘mark-up’ sedangkan hanya dengan sekali bayar keahlian, anda boleh dapat macam-macam kelebihan dari Shaklee

Kelebihan Jadi Ahli:

  • Diskaun 15%-33%
  • Promosi bulanan (lebih murah dari harga ahli)
  • Kelas ‘Health & Wellness Talk’ percuma tentang kesihatan dan kecantikan dari pakar
  • Cash bonus dari belian yang lebih 150point.

 

 

Selepas menjadi ahli servis penghantaran saya ialah seperti biasa.

Nak dapatkan keistimewaan ini boleh terus whataspp di 0179416675 atau klik button

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge