Skincare YOUTH YOUTH Skincare

Pencuci Wajah Untuk Lelaki Maskulin Yang Bebas Bahan Kimia

Pasti susahkan nak cari pencuci wajah untuk lelaki. Zaman serba moden ini pasti ramai lelaki mencari pencuci wajah yang sesuai dengan semua jenis kulit.

Dah cuba pencuci di iklan TV tetapi tidak berkesan malah kulit wajah jadi lebih berminyak, kering dan sensitif.

pencuci wajah untuk lelaki

Pencuci Wajah Untuk Lelaki Yang Terbaik Dipasaran

Jadi kali ini saya nak kongsikan tentang pencuci wajah untuk lelaki yang paling terbaik dipasaran. Ramai yang berpuas hati selepas guna pencuci ini.

Pencuci wajah ini sesuai untuk lelaki dan perempuan tau. Jadi anda yang suami isteri sangatlah jimat duit boleh kongsi-kongsi guna pencuci wajah.

pencuci wajah untuk lelaki

Youth Luminous Gel Oil Cleanser Pencuci Wajah Lelaki Terbaik

Pencuci wajah Youth ini akan membantu membersihkan wajah anda secara perlahan-lahan dan akan membantu menyediakan kulit anda lebih sihat.

Bahan Utama Dalam Pencuci Wajah Youth

1. Muscadine Grape Extract

Sangat kaya dengan polifenol bagi melindungi dan memperbaiki sel DNA dan menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

2. Vital Repair+® Complex

Sangat kaya dengan nutrien antioksidan dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

3. Exfoliating Green Algae Complex

Menghapuskan kulit daripada sel mati secara lembut tanpa menggunakan microbead yang merosakan sel kulit. Fungsi green algea complex ini membantu membuang kotoran pada kulit wajah tanpa cedera.

Kenapa Perlu Pilih Pencuci Wajah Youth?

Pencuci wajah Youth adalah yang terbaik dan bebas daripada 1500 bahan kimia. Pencuci wajah Youth ini sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Kerana ada sesetengah pencuci wajah selepas cuci kulit terasa kering, kulit jadi cekang, perit dan sebagainya. Jadi, anda perlu berhenti menggunakan pencuci wajah itu bagi mengelakan masalah kulit wajah anda lebih sensitif.

Dengan itu, Luminous Gel Oil Cleanser ini dicipta khas untuk semua jenis kulit. Kerana GEL dan OIL bergabung sama bagi membantu mencuci wajah lebih bersih dan segar.

Fungsi GEL Cleanser sangat bagus bagu penyerapan minyak pada kulit wajah berlebihan. Ia boleh menyebabkan masalah bakteria sekalihpgus jerawat mudah tumbuh.

Fungsi Oil Cleanser sangat sesuai bagi anda yang memiliki kulit kering dan sensitif yang boleh memberi kelembapan semulajadi kepada kulit wajah anda.

Keistimewaan Pencuci Wajah Youth Untuk Lelaki

  • 3 in 1 – Yang bertindak sebagai mencuci wajah, menaggalkan mekap dan scrub.
  • Tidak berbuih – Bagi memberi kelembapan berpanjangan pada wajah anda secara semulajadi.
  • pH seimbang – Youth bukan alkali dan asidic yang sesuai untuk sihatkan kulit wajah anda.
  • Kaya dengan vitamin – Sangat kaya dengan polifenol dan vitamin yang dipaten membantu menyihatkan kulit wajah dan melindungi kulit daripada radikal bebas

pencuci wajah untuk lelaki pencuci wajah untuk lelaki pencuci wajah untuk lelaki pencuci wajah untuk lelaki pencuci wajah untuk lelaki

Dah tahu pencuci wajah yang terbaik untuk lelaki maskulin? Jangan tunggu WhatsApp saya untuk dapatkan konsultasi yang terbaik.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge