Omega Guard Vitamin

Omega Guard Bantu Kulit Lebih Sihat Dan Cantik

Sepanjang bulan November ini promosi Omega Guard berlangsung. Jadi saya nak kongsikan dengan anda kebaikan Omega Guard bantu kulit lebih sihat dan cantik.

Omega Guard bantu kulit lebih sihat

Mesti ramai fikir Omega ini hanya untuk sebagai pembakar lemak dan juga mengawal kadar kolesterol dalam badan kan?

Itu semua silap, banyak kebaikan yang boleh dapat daripada omega guard ini. Antaranya membantu mengurangkan masalah eczema, masalah jerawat dan juga masalah parut.

Bagaimana Omega Guard Bantu Cantikan Kulit?

Omega Guard bantu kulit lebih sihat

  • Menjaga kelembapan kulit

Kaya dengan omega-3 yang akan membantu memberi kelembapan keseluruhan kulit daripada dalam. Ia juga mengelakan berlakunya dehidrasi yang membina lapisan kulit.

Yang ada masalah jeragat dan jerawat saya sangat sarankan kepada anda untuk ambil omega guard ini. Supaya kulit lebih lembapan dan kurangkan keradangan pada kulit wajah.

  • 2. Anti Radang/ Anti Inflamasi

Omega Guard ini mempunyai sifat anti radang atau anti inflamasi. Jadi kalau anda yang mempunyai masalah kulit berjerawat, ruam dan ekzema sangat digalakan ambil omega ini.

Sifat anti radang ia membantu pemulihan sel-sel kulit yang mati dengan cepat. Bila sel kulit mati tidak dibuang ia akan ditumbuhi oleh jeragat dan jerawat tau. Nak kulit pinkish kena rajin-rajin amalkanĀ ini.

  • Melambatkan proses penuaan

Kandungan yang ada dalam Omega Guard ini ialah EPA dan DHA. EPA akan menghalang pembentukan enzim yang terdedah kepada sinaran matahari.

Kalau anda nak tahu enzim boleh memusnahkan kolagen dalam tubuh badan kita. Sebab itu, kalau kita kekurangan kolagen ia boleh membawa pelbagai masalah kulit seperti kedutan, kulit kendur dan juga masalah jeragat.

Kebaikan Omega Guard Shaklee

Memandangkan dan bulan November Shaklee menawarkan promosi untuk anda. Jadi kita lihat keistimewaannya.

Omega Guard ini adalah dihasilkan daripada minyak ikan yang terbaik didunia. Di ekstrak daripada ikan laut air sejuk seperti ikan sardin, mackerel dan herring.

Omega Guard bantu kulit lebih sihat Omega Guard bantu kulit lebih sihat

Minyak ikan ini paling tulen kerana lengkap dengan spektrum Omega 3 seperti:

  1. ALA
  2. DHA
  3. EPA
  4. DPA
  5. ETA
  6. SDA
  7. HPA

Penghasilan perlu melalui 3 peringkat penyulingan bagi memastikan minyak ikan bebas dari kompenan-kompenan bahaya.

Bahan bahaya seperti raksa, arsenik, plumbum dan bahan cemar yang lain. Tetapi dengan Shaklee ini merupakan minyak ikan terbaik didunia dan sangat selamat.

Konsulatasi Untuk anda

Jadi buat anda diluar sana, yang masih mencari cara penyelesaian untuk masalah kulit anda boleh ambil supplemen ini.

Omega Guard bantu kulit lebih sihat

Pastikan anda memilih minyak ikan terbaik didunia ini bagi meningkatkan kecantikan kulit anda. Jangan tunggu lagi dapatkan segera dengan WhatsApp Linda untuk tempahan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge