GLA Complex hormon tidak stabil Jerawat kulit kekal cerah kulit kusam masalah kitaran haid minyak bunga borage

Minyak Bunga Borage Untuk Jerawat

Alhamdulliah.. Pagi-pagi dah dapat feedback daripada customer. Ramai yang gembira yang jerawat mereka sudah kecut. Kini tidak perlu tunggu lama lagi untuk hilangkan jerawat.

Bahan Utama GLA

  1. Kombinasi gabungan minyak bunga borage
  2. Evening Primerose Oil (EPO) yang baik untuk hormon
  3. Minyak bunga matahari sumber asid lemak omega-6
Adanya gabungan tiga bahan utama ini yang paling bernilai harganya adalah minyak bunga borage. Minyak bunga borage ini sangat mahal setanding dengan khasiat kita dapat.

Di US masker minyak bunga borage ini dijual dengan harga usd349 bersamaan dengan RM1535.00 duit Malaysia.

Sangatlah mahal tetapi kenapa mereka sanggup beli?

Bunga borage ini atau lebih dikenali sebagai bunga bintang. Tanaman yang terna musim yang berasal dari Mediterania. Minyak yang terhasil daripada biji bunga borage. Nutrien yang boleh kita dapat dari bunga borage ialah herba yang baik untuk wanita. Kerana kaya dengan kalsium, zat besi yang tinggi.

Minyak bunga borage ini boleh membantu mereka yang ada masalah kekurangan vitamin kalium, zink, vitamin B dan C dan beta karotena. Sebab itu minyaknya mahal di US.

Tetapi bagi anda yang nak dapatkan minyak bunga borage ini dengan harga kurang daripada RM 100 lekas whatassp saya. Dengan minyak inilah mereka di luar sana jerawat kecut dan paling best boleh jadikan sebagai krim malam yang berkualiti tinggi.

Feedback customer
Baca juga: Penting ke GLA

Pertanyaan/Order
Nak minyak bunga borage whatassp 017-9416675(Linda). Saya akan ajar cara terbaik untuk kecutkan jerawat. Dan adalah rahsia.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge