Bisnes

Mencari Duit Lebih Sukar?? Jom Sertai Saya

Sekarang ini tanpa duit memang sukar untuk hidup terutama meraka yang bekerja di bandar-bandar. Bagi yang ibu bapa banyak yang perlukan duit untuk perbelanjaan anak-anak. Jangan sampai apa yang dimintak anak-anak kita tak dapat tunaikan.

Saya sudah mencuba produk Shaklee untuk masalah jeragat dan jerawat. Setelah menggunakan ia saya mendapat kesan amat positif. TAK SANGKA KONSISTEN BERKONGSI KEBAIKAN BOLEH DAPAT JUALAN.

Saya lihat di FB mereka selalu share kebaikan vitamin Shaklee ini setiap hari. Daripada mencuba ia membuahkan hasil dimana kenal di FB berminat untuk mencuba produk Shaklee ini. Tanpa saya perlu keluar bertemu orang. Sangat amazing bila berniaga dengan sistem jarak jauh ini.

Sistem jarak jauh yang saya maksudkan adalah kita tidak perlu menyimpan stok dirumah. Kerana sekarang lebih mudah untuk order produk. Dengan melayari laman sesawang www.shaklee2u.com.my. Kita dapat excess untuk mengepos dan memilih apa yang diorder pelanggan. Tidak perlu beratur cuma klik dan sampai ke pintu rumah pelanggan.

I Get The Bonus??

Tanpa sedar saya dapat bonus pada bulan depannya, ini bermakna saya dapat gaji 2kali.. Untungkan??

Daripada situ saya mula serius untuk membuat Shaklee, daripada pengalaman kita dapat menjual produk. Dan paling tidak sangka bonus bersama Shaklee lebih besar berbanding dengan gaji kerja tetap saya.. Alhamdulillah saya dapat tampung untuk membayar PTPTN saya.

Dari Mana Minat Bisnes?

Kongsi, kongsi, kongsi dan kongsi terus dapat manfaat dan testimoni pelanggan yang guna Shaklee. Bila penat lelah kita berusaha dalam berbisnes allah akan balas balik dengan usaha kita.

Kelebihan Bisnes Shaklee ini

1- Untung runcit dari jualan harian vitamin
2- Bonus Shaklee bagi setiap prestasi bulanan

Siapa yang boleh sertai bisnes Shaklee ini??

?Anda seorang surirumah?
?Ibu yang bekerja tiada masa bersama anak?
?Anda pelajar universiti?
?Pemalu dan malu untuk bercakap dengan orang ramai?
?Tidak mahu keluar modal banyak?

Jom sertai saya mencari duit lebih bersama Shaklee. Kita sama-sama berjaya untuk memberi kemewahan dalam diri kita. Kerjayaan akan terserlah jika disertai dengan usaha yang gigih.

Kita usaha sama-sama kita naik sama-sama.

4 Sokongan Bisnes Untuk Anda

✒ Sokongan daripada group disediakan
✒ Bahan dan rujukan di sedia untuk sharing seperti poster dan testimoni
✒ Leader- leader yang hebat sama- sama memberi semangat dan dorongan
✒ Anda sharing, saya terus memberi ilmu untuk buat sale

Pertnyaan/ Order

Bagi anda yang berminat untuk berbisnes tanpa modal banyak whatassp sekarang di 017-9416675(Linda). Saya pengedar kawasan di Bandar Kota Tinggi yang cepat pantas dan respond dalam menyelesaikan masalah anda.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge