GLA Complex Produk shaklee rambut gugur Serum Rambut Shaklee vitamin rambut gugur vitamin zink

Masalah Rambut Gugur Boleh Atasi Dengan ProSanté Syampu

Hai semua terima kasih sebab singgah blog Linda ini.. Pastinya kali ini tidak akan merugikan anda yang singgah ke blog Linda ini. Masih ada masalah rambut gugur?  Ini Linda nak kenalkan dengan produk penjagaan rambut gugur.

Inilah dia produk yang Linda nak kenalkan iaitu ProSanté Shampoo. Best sangat- sangat pakai syampu ini. Rambut jadi lembut je.

ProSanté ini telah lama mencipta nama di pasar dunia dan berkembang di Malaysia. ProSanté bukan hanya untuk wanita tetapi boleh dipakai untuk lelaki juga. Ia juga boleh menggalakan pertumbuhan rambut yang sihat dan melancarkan peredaran darah.

Apa Yang Best Produk ProSanté ini?

Terdapat 2 set rangkaian ProSanté iaitu untuk masalah rambut berminyak dan masalah rambut gugur. Setiap set mempunyai kelebihan yang tersendiri. Malah ia syampu yang berpaten. Siapa yang tidak inginkan rambut yang sihat, cantik dan bebas daripasa masalah kan? Sebab itu saya sangat syorkan kepada anda untuk mencuba dan pakai set rangkaian ProSanté ini.

Purifying syampu untuk masalah rambut berminyak. Ia dapat menghalang penghasil minyak berlebihan pada kulit kepala. Ia dapat mencuci mendalam pada bagi menghapus kesan kotoran yang melekat pada rambut anda.

Bagi Revitalizing syampu untuk masalah rambut gugur yang mana mampu membersihkan dan memulihkan lantunan dan bersinar. Revitalizing ini boleh mengurang kekusutan rambut dan mengekalkan keimbangan kelembapan kulit kepala.

Kalau anda nak tahu dengan pengambilan Nourishing Scalp Treatment boleh membantu mengatasi masalah rambut gugur. Walaupun kecil iaitu 59ml tetapi mampu untuk tahan lama. Sebab hanya perlu guna beberapa titik saja.

Antara kandungan yang ada pada serum ini ia mempunyai vitamin dan juga antioksidan.

> vitamin A
> vitamin E
> Co Enzyme Q10 (CoQ10)

Nak lagi berkesan ambillah bersama-sama supplement tambahan iaitu ESP, Vitalea, Zink Complex, Gla Complex, B-Complex, Collagen dan Vivix.

7 Cara Halang Rambut Gugur Dengan Produk Berkualiti

Q&A

Berapa cepat kesan untuk mengatasi masalah rambut gugur ini?

Jika anda ambil bersama-sama supplement tambahan ia boleh seawal 14 hari hingga ke 30hari.

Bolehkah bercampur dengan jenama syampu yang lain?

Saya cadangkan anda skip dulu produk lain. Sebab produk ini sangat semulajadi. Biar anda bandingkan produk ini dengan jenama yang lain. Anda pasti terkejut.

Apakah Jaminan ini Selamat?

Ramuan produk ini telah diuji benas daripada bahan kimia yang berdaftar diseluruh dunia termasuklah racun tanaman, merkuri, paraben dan banyak lagi. Tidak ada lagi jenama syampu yang di Malaysia yang berani tapis semua bahan ini. Malah di tambah pula dengan kos penyelidikan yang mencecah RM1 billion.

Pakar Rambut Gugur

Hampir setahun saya fokus dengan penjagaan rambut ini. Sebab keluarga saya mempunyai masalah rambut panjang. Dari situ tidak salah saya membantu anda yang mempunyai masalah rambut gugur.

Sebagai wanita bertudung saya juga inginkan rambut lebih menawan, tebal dan bersinar. Saya bukan saja penjual produk tetapi dengan kepuasan kejayaan anda untuk kurangkan rambut gugur saya akan berikan konsultasi. Saya akan berikan follow up bagi after sale service terbaik pada anda. Sehingga anda berpuas hati dengan hasil rambut anda.

Pertanyaan/ Order

Tak kira tahap mana keguguran rambut anda samada baru beberapa bulan gugur, gugur yang hampir botak atau gugur selepas bersalin saya boleh bantu anda. Insyallah..

WhatAspp “Nak ProSanté” ke 017-9416675 atau klik WhatAspp

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge