Uncategorized

Luka Sunat Cepat Kering

Sembuhkan Luka berkhatan???


Alhamdulilah.. Musim sekolah sudah pun kembali, mak-mak dengan bapak-bapak diluar sana pastinya seronokan bila musim cuti sekolah. Macam-macam aktiviti boleh lakukan dengan anak-anak, antaranya boleh bercuti ke luar negara. Dalam masa yang sama mak-mak diluar sana mesti terfikir nak sunatkan anak bujangnyakan??
Bersunat??
Dalam anak bersunat mesti ada beberapa pantang larang yang perlu ikut supaya lebih cepat penyembuhan luka. Antara cara untuk ubati luka supaya cepat sembuh adalah:
  • Jaga alat kelamin dari segala sentuhan
  • Alat kelamin akan menjadi bengkak, ia bersifat sementara dan akan pulih
  • Perlu jaga permakanan
  • Perlu kurangkan pergerak supaya alat kelamin tidak terlalu bengkak
  • Jangan di balut, mengikut saranan doktor, bahagian luka perlulah di elakkan dari di balut agar dapat penyembuhan secara semulajadi
VITAMIN UNTUK LUKA BERKHATAN

NUTRIFERON

Dapat melindungi sistem imun. Jadi bila anak berkhatan ia dapat mengelakkan jangkitan kuman di alat kelamin sekaligus, dapat menyembuhkan luka dengan cepat.
VITAMIN C SUSTAIN RELEASE

Vitamin ini mengandungi 500mg dos vitamin C dan dilepaskan selama 5jam. Dapat memperbaiki sistem pendarahan yang menyembuhkan luka dengan cepat.
Omega Guard

Omega Guard dapat melancarkan saluran darah dan amat penting dapat mencegah penyakit saluran darah. Omega Guard ini sangat bagus untuk protat lelaki yang mengandungi omega 3 yang tinggi. Kurangnya tekanan dapat lancarkan salur darah dan peredaran darah.
ESP ( ENERGIZING SOY PROTEIN)

ESP mengandungi 9 asid amino yang di perlukan oleh badan. Sangat baik untuk kesihatan prostat. Dapat meransang pembentukkan kulit baru, mengembalian kepejalan otot selaun mempercepatkan luka dan mengurangkan kesan parut.
Dengan pengambilan vitamin ini semua insyallah anak anda dapat sembuhkan luka dengan cepat tanpa ada sebarang komplikasi. 
ID: 1226735
WHATASSP LINDA: 017-9416675
PENGEDAR: WANGSA MAJU

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge