Skincare YOUTH

Kulit Rosak Akibat Kosmetik Beracun Dengan Serum Youth

Kulit rosak akibat  kosmetik beracun sangat tinggi bahan merkuri. Pasti ramai diluar sana pernah mengalami kulit rosak. Jika tidak jaga ia boleh mengundang masalah kulit.

Kulit Rosak

Mungkin diantara kita tidak tahu hanya menggunakan luaran boleh memberikan impak yang sangat bahaya pada badan kita. Kenalpasti bahan kosmetik yang mengandungi merkuri. Walaupun ia hanya melalui kulit tetapi memberi kesan yang sangat teruk pada buah pinggang.

Kulit Rosak Akibat Kosmetik

Pernah tak anda bayangkan diri anda menggunakan produk kosmetik yang mengandungi racun setiap hari selama 5 tahun. Kesan bahan racun dalam kosmetik ini akan merosakan badan dan kulit kita secara perlahan-lahan. Sangat menakutkan??

Jadi apa kata detik ini kita sama-sama elakkan menggunakan krim yang mengandungi bahan racun. Jangan terperdaya dengan janji seawal 3hari boleh putih. Tolong berhenti dan sayangi buah pinggang anda.

Kita mempunyai pilihan untuk pulihkan kulit yang rosak dengan produk semulajadi iaitu YOUTH.

YOUTH Penjagaan Kulit Terhebat 2018

YOUTH Serum yang saya maksudkan. Ia berbeza daripada produk penjagaan kulit yang menjadi kunci untuk mendapatkan kulit yang cantik. Dengan teknologi canggih dapat membuatkan kulit lebih kelihatan muda 10 tahun.

YOUTH Serum adalah campuran daripada polifenol, vitamin dan YOUTH Complex. Bahan dalam penghasilan YOUTH Serum ialah Apple Stem Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul. Dengan kepekatan 10x ganda YOUTH Complex yang dalam proses paten.

Kebaikan YOUTH Serum

1- Mempercepatkan pembaharuan sel kulit. Bukan diluaran saja tetapi daripada dalam juga bagi menangani masalah penuaan di peringkat sel kulit.

2- Menggalkkan penghasilan kolagen bagi menganjalkan kulit.

3- Menjadikan kulit lebih lembut, halus dan gebu berseri.

4- Dapat meremajakan kulit.

YOUTH Serum sesuai untuk semua jenis kulit wajah. Tetapi nak tahu macam mana gunakan YOUTH Serum dengan betul boleh hubungi Linda.

Kulit Rosak
Disclaimer: Kesan produk berbeza mengikut individu. Produk tak bertujuan untuk merawat dan menyembuh. Namun begitu ramai yang mendapat kesan baik.
Testimoni Kulit Rosak
Disclaimer: Kesan produk berbeza mengikut individu. Produk tak bertujuan untuk merawat dan menyembuh. Namun begitu ramai yang mendapat kesan baik.

Nota: Youth Serum kena guna bersama dengan Age Defense Moisturizer SPF50. Youth serum mudah rosak kalau kena panas.

YOUTH menjadi pemintaan yang tinggi pada tahun ini tau sebab sudah 3 kali sold out. Jadi jangan tunggu lagi  WhatsApp Linda sekarang.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge