Hilangkan jerawat Jerawat Kecutkan jerawat kulit kekal cantik parut jerawat Pengedar Shaklee Bandar Penawar Pengedar Shaklee Kota Tinggi Vivix

Kulit Kronik? Jom Amalkan Vivix

Dalam beberapa hari ini dapat customer yang mempunyai masalah jerawat. Kalau anda nak tahu jerawat, jeragat, kusam lebih dikenali sebagai radang. Iaitu radang pada sel yang dikenali sebagai inflamasi. Saya akan terangkan vivix yang terbaik untuk kulit bermasalah.

Radang kulit adalah kesan tindakbalas semulajadiada serangan luar atau dalam.

Baca: Rawat jerawat kronik dengan vitamin GLA Complex

Seperti jika anda terlalu terdedah kepada sinaran matahari ia boleh menyebabkan kulit anda menjadi gelap dan berjeragat.

Tandanya, kesihatan sel kulit menjadi lemah.

Bila sel lemah itu tandanya anda tidak mencukupi antioksidan seperti vitamin A, C dan E.

Vivix ada Mengandungi Antioksidan?

Sememangnya Ya!

Vivix mengandungi antioksidan yang paling berkualiti di dunia. Kaji klinikal di buat bagi membandingkan tahap perlindungan sel diantara Resveratrol (ramuan vivix), vitamin E dan Vitamin C.

Dan keputusan, Resveratrol dapat melindungi kerosakan sel sebanyak 95%. Vitamin E dengan 65% dan vitamin C 37%.

Jadi pilihan bijak untuk pilih vitamin adalah dengan mengambil vivix.

Vivix Boleh Melindungi dan Merawat Kulit Bermasalah?Bila kita mengambil antioksidan untuk kulit secara tidak langsung ia dapat meneutralkan kesan tindakbalas kulit terhadap serangan sinaran UV , hormon tidak stabil, bakteria dan lain- lain lagi.

Yang best tentang antioksidan ini ia mampu menghalang penimbunan radikal bebas. Jadi dengan mengambil Vivix ia mampu melawan produk antioksidan di pasaran sebab Vivix mempunyai 13 kali ganda kebaikan dalam merawat sel kulit yang rosak.

Kulit Rosak Dapat Atasi Dengan Vivix

Vivix Jeragat

Jeragat adalah asas yang disebabkan oleh kesan radikal bebas. Bila radikal bebas berlebihan terjadinya penghasilan melanin yang tidak normal. Tindak balas kulit dalam melawan sinaran UV. Bila banyak ia jadilah jeragat.

Dengan pengambilan Vivix ia membantu dalam mengawal lambakan radikal bebas pada kulit. Resveratrol yang ada dalam Vivix diuji 95% dapat menghalang kerosakan sel.

Jeragat yang gelap kini menjadi semakin cerah dengan cepat.

Vivix Kulit KusamKulit kusam adalah masalah warna kulit yang pudar. Yang menjadi semakin gelap mahupun pucat.

Sama punca dengan jeragat yang disebabkan oleh matahari. Apabila melanin di keluarkan terlalu banyak ia menjadi gelap. Kulit jadi tidak bermaya oleh kerana sel- sel yang tak bertenaga.

Dengan masalah kesihatan dan radikal bebas boleh menggangu kesihatan sel. Dengan pengambilan Vivix ia dapat mengatasi punca-punca ini. Dengan mengambil secara konsistan ia dapat mengembalikan keremajaan kulit. Itulah kelebihan Vivix.

Vivix Bagi JerawatSalah seorang pakar kulit di New York iaitu Dr. Bowe berkata, tahap antioksidan yang rendah selalu menghadapi masalah jerawat. Jadi dengan mengambil Vivix ia mempunyai tahap antioksidan yang tinggi dan berkualiti dapat menghalang punca jerawat.

Salah satu punca utama Jerawat adalah hormon yang tidak stabil, mingak berlebihan dan masalah keturunan. Vivix akan bertindak pada peringkat paling asas iaitu sel.

Pertanyaan/ Order

Bagi anda yang nak mencuba Vivix dan dapat harga yang istimewa Whataspp saya di 017-9416675( Linda). Saya pengedar kawasan Kota Tinggi yang cepat pantas respond pada masalah anda.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge