ESP Hilangkan jerawat ingin kelihatan flawless Jerawat kebaikan protein Kecutkan jerawat kulit kekal cantik parut jerawat Pengedar Shaklee Kota Tinggi

Kulit Cantik Dengan Protein Soya

Cemburukan tengok kawan kita muka flawless. Tapi macam mana nak kulit cantik? Adik- adik yang obses nak cantik tu jangan pilih jalan singkat tau. Meh sini akak ajar cara yang betul dan berkesan tanpa ada kesan sampingan. Cantik luar mestilah cantik dari dalam juga.

Nak kulit cantik perlukan protein yang secukupnya. Sebab protein adalah asas kepada kulit.

Bila sebut pasal protein mesti ingat sumber utama protein iaitu ayam. Kalau adik- adik nak tahu cara tubuh kita tak cukup protein adalah:

– Rambut gugur
– Kuku cepat patah
– Penglihatan kabur
– Kulit menjadi kering

Baca: Hilangkan Jerawat Dengan Protein

Perkara yang kita selalu ada hadapi. Betul tak?

Sumber protein daripada ayam sudah ditambah dengan GMO boleh memberi kesan buruk kepada kesihatan untuk jangka masa panjang. Dan daripada segi proses memasak juga boleh mengurangkan protein.

Bukan pada ayam saja boleh dapatkan protein daripada tempe, taufufa dan air soya pun ada protein juga. Cuba tengok orang jawa muka mereka cantikan? Sebab mereka suka makan tempe yang kaya dengan sumber protein.

Nak minum air soya boleh juga. Tapi pilihlah yang soya yang non GMO. Jadi dari mana nak dapatkan soya yang non GMO? Shaklee ada iaitu Energizing Soy Protein (ESP). Jaminan Shaklee terhadap soya ada 100% bebas bahan kimia. Dan di hasilkan daripada soya yang non GMO.

Tahap pembenihan hingga pemprosesan dijaga agar zat protein soya tidak hilang. Soya yang dihasilkan adalah Organik. Supaya anda dapat menikmati sebenar- benar rasa soya.

Paling best produk ESP Shaklee dalamnya mengandungi 9 asid amino yang penting untuk membaiki rambut,kuku,otot dan mata. Kalau adik-adik nak tahu tubuh kita tidak boleh menghasilkan 9 asid amino tau. Kita boleh dapat daripada sumber protein saja. Dalam ESP juga terdapat 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.

Apa yang akan dilakukan oleh ESP ini?

ESP akan merangsang pembentukan semula otot dan kulit, kedutan, agent anti penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot dan mengurangkan kesan parut jerawat. Ada masalah pigmentasi sperti rambut beruban dan gugur juga boleh diatasi.

Baca: Kulit Cantik Seperti Artis Korea

Bonus untuk bulan September ini Shaklee menawarkan promosi Set Radiant 4. Yang terdiri daripada Energizing Soy Protein (ESP), Collagen Shaklee, Vitamin C dan GLA Complex.





 Testimoni

Pertanyaan/ Order

Nak kulit cantik daripada dalam whataspp di 017-9416675(Linda). Jangan tunggu lama- lama sebab ini adalah produk hot item. Saya pengedar kawasan Di Daerah Kota Tinggi yang cepat pantas respond kepada masalah kesihatan dan kulit anda.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge