Uncategorized

Krim Malam Youth Bantu Rawat Kulit Wajah Pada Waktu Malam

Salah satu rangkaian produk jagaan kulit wajah yang selalu kita abaikan adalah krim malam. Sangat rugilah kalau anda tidak gunakan krim malam Youth sebelum tidur. Pada waktu malam kulit melakukan regenerasi sel.

Krim Malam Youth

Krim malam Youth akan membantu membaikpulih sel-sel yang rosak dan digantikan dengan sel-sel yang baru.

Pastikan anda memilih krim malam Youth yang terbaik dari sumber yang semulajadi agar kulit tidak rosak. Barulah sel kulit terpelihara sihat dan cantik dipandang. Betul tak?

Jadi krim malam yang mana yang anda akan pilih? Linda pilih krim malam Youth daripada rangkaian YOUTH Skincare.

Kelebihan Krim Malam YOUTH

Krim malam YOUTH ini, anda akan dapat rasa kelebihan yang ada dalam YOUTH.

  1. Mengaktifkan protein YOUTH bagi menghasilkan semula sel-sel kulit. Ia membantu untuk menjadikan kulit lebih glowing dan kekal bertenaga.
  2. Menghasilkan kolagen, fibrilin, dan elastin akan menjadikan kulit lebih tegang. Guna YOUTH buatkan kulit anda lebih muda 10 tahun.
  3. Memberikan nutrien kepada kulit sehingga ke sel kulit agar kulit tampak lebih bermaya dan tidak kusam.
  4. Mempunyai masalah kulit kering sangat sarankan gunakan krim malam YOUTH ini. Bila wajah lembap guna mekap jadi lebih sekata.
  5. Krim mlama YOUTH juga membantu pengedaran darah lebih baik dikawasan wajah. Comel pipi merah tanda kulit wajah sihat.
  6. Mengurangkan masalah kedutan kulit di sekitar mata dan kesan senyuman tanda penuaan.

Bahan Utama Dalam Krim Malam YOUTH

Krim Malam Youth

1- LOTUS JAPONICUS

Kompleks YOUTH yang sedang menunggu paten yang sangat baik untuk kulit wajah.

Akan mengaktifkan protein untuk kekal muda bagi menjana sel-sel bagi menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrillin.

Gabungan lotus japonicus dan Scahisandra chinensis akan membantu lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit kita walaupun ketika hamil.

2- Anggur Muscadine

Didalam anggur muscadine ini mempunyai polifenol anggur seperti resveratrol yang sangat baik untuk kesihatan dan juga kulit ia juga berpaten.

Kandungan antioksidan yang sangat tinggi, phytochemical yang sangat baik untuk melindungi sel-sel daripada kerosakan radikal bebas. Jika terlalu terdedah kepada radikal bebas membuatkan kulit nampak lebih tua.

Kenapa Naik Jerawat Selepas Guna Youth

Pengambilan makanan yang tinggi antioksidan mampu menghalang penyakit kronik. Seperti:-

  • Jantung
  • Kanser
  • Alzheimer (penyakit pelupa)

Asid Ellagic ini akan menghalang pembiakan sel kanser daripada terus merebak ke seluruh badan. Seseorang yang mempunyai penyakit kanser sangat digalakkan mengambil vivix ini.

Polifenol yang ada dalam vivix sama bahan yang ada dalam krim malam YOUTH ini. Ia akan melindungi dan membaiki DNA selular agar menghalang ia terus dari rosak.

Dengan mengamalkan selalu krim malam Youth ini ia akan buat kulit wajah lebih muda dan tegang. Kalau ambil vivix dan krim malam Youth secara serentak akan menemui keajaiban pada kulit wajah anda.

Kesan perlindungan terbaik daripada luar dan dalam buat kulit lebih cantik. Bagi wanita pentingkan penampilan menarik perlu amalkan setiap hari.

3- Vital RepairĀ® + Complex

Lebih dikenali sebagai “Advanced Vital Repair + Complex yang mempunyai banyak paten yang akan menyediakan nutrien antioksidan. Vitamin sangat penting bagi menghalang radikal bebas yang merosakan kulit dan membantu pertumbuhan sel kulit lebih sihat.

Krim Malam Youth

Jadi nak kulit lebih sihat, cantik, berseri, manis perlulah konsisten amalkan krim malam YOUTH. Rehatkan kulit anda pemulihan pada waktu malam sewaktu kita tidur.

Untuk maklumat lanjut tentang krim malam anda boleh terus Whatsapp

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge