Uncategorized

Cara Memilih Kolagen Terbaik Untuk Kulit- Beli 6 percuma 1 kotak

Kolagen yang hilang buat kulit kedut

Kolagen adalah struktur protein paling utama di ruang luar sel tisu dan kulit. Ia memerlukan lebih 33% dari protein untuk kulit, rambut, kuku dan tisu.

Mencari kolagen terbaik untuk kulit memang sukar. Sekarang ini berlambak dipasaran. Takkan nak cuba semua baru tahu itu terbaik? Hati-hati duit habis dan penyakit pun kita akan dapat nanti. Nauzubillah.

Jadi hari ini Linda nak kongsikan cara memilih kolagen yang paling terbaik untuk kulit. Nak tahu ke?

Beli sekarang

 

Cara Memilih Kolagen Terbaik Untuk Kulit

1- Molekul Kolagen.

Kebanyakkan molekul dipasaran ini mempunyai saiz yang besar. Terbaik adalah kurang daripada 1000 Dalton yang lebih kondusif dan mudah senang serap oleh tubuh. Saiz yang kecil akan memudahkan penyerapan dan lebih cepat berkesan.

2- Berasaskan Sisik Ikan Merah

Serbuk berasaskan sisik ikan merah ini sangat terbaik untuk kulit. Kerana ia menggunakan ikan laut dalam. Dalam sisik ikan merah ini mempunyai kestabilan yang kukuh.

Sisik ikanĀ ini tidak mempunyai bau hanyir. Kerana proses daripada Shaklee ini sangat menitik beratkan penghasilan bermutu tinggi.

Sisik ikan merah kolagen shaklee

3- Tidak bertoksik

4- Pilih yang mempunyai bahan antioksidan bagi menentang radikal bebas daripada terus merosakkan kulit dan tanda penuaan.

Mudahkan pemilihan kolagen terbaik untuk kulit? Anda perlu buat pilihan bijak agar tidak memudaratkan kesihatan dan membazirkan duit anda.

Untuk keistimewa pada bulan dengan pembelian sebanyak 6 kotak akan dapat percuma 1 kotak. Nak beli 2kotak saja akan dapat diskaun 5%.

Testimoni kolagen

 

Testimoni kolagen

Jadi jangan tunggu lagi tau promosi sampai hujung bulan saja. Linda kongsikan kepada anda testimoni bagi mereka yang dah berjaya cantik.

Anda boleh terus WhatsApp Linda untuk maklumat lanjut.

 

1 thought on “Cara Memilih Kolagen Terbaik Untuk Kulit- Beli 6 percuma 1 kotak”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge