Skincare YOUTH Uncategorized

Kenapa YOUTH™ Bebas Bahan Kimia? 5 Bahan Utama Yang Penting

Risau tak sekarang ini, tengok di FB, Instagram dan dimana- mana saja pasti ada jual produk penjagaan kulit wajah. Tetapi ia bebas bahan kimia ke?

Linda sangat serik bila pakai produk jenama yang bukan-bukan ini. Sebab bukan tak percaya kerjayaan anak Malaysia tetapi takut muka rosak lagi. Bukan mudah nak baikkan kulit wajah kalau dah terkena bahan kimia ini.

Linda sering kali dapat pelanggan yang ada masalah kulit wajah yang jerawat sebab tersalah produk. Bila bahan kimia dah meresap ke kulit macam-macam boleh berlaku antaranya:-

  • Jerawat
  • Jeragat
  • Kesan kulit seolah- olah terbakar
  • Merah- merah

Jadi kini anda tidak perlu risau lagi sebab di Malaysia dah ada produk yang bebas dengan bahan kimia. Dan Linda pasti anda akan teruja dengan hasil yang anda dapat. Tidak salah berbelanja lebih untuk kulit dan kesihatan anda.

Dibawah ini ada beberapa testimoni rakyat Malaysia sendiri yang telah guna pada awal bulan 1 hari itu.

Produk Youth kenapa bebas bahan kimia?

YOUTH- LOOK YOUNGER LONGER

Youth dihasilkan oleh pakar kulit antarabangsa dan bertaraf dunia. Mengambil masa 8tahun untuk terhasilnya Youth ini.

Ia bagi memastikan Youth betul-betul bekesan dan terbukti bebas dari bahan kimia. Youth ini akan mengukur indeks kulit ini berasaskan fakta bagi mengurangkan tanda penuaan pada kulit.

Hasil Keputusan Klinikal Youth

Apa Yang Menarik Youth ini?

– 100% vegan, berasaskan tumbuhan
– Diuji oleh ahli oftalmologi
– Diuji oleh ahli dematologi
– Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan pori)
– Tiada paraben lebih 1500 bahan kimia berbahaya
– 8 Patent & Patent pending (diproses) sesuai untuk semua jenis kulit
– Sesuai untuk semua peringkat umur (20an-70an)

Bahan-bahan Utama Yang Ada Dalam Youth

1- Muscadine Grape

Polifenol Muscadine Grape dalam proses patent lagi. Anggur ini akan berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki DNA sel kita. Dalam masa yang sama dia akan menghalang berlakunya kerosakan kolagen dan elastin.

Muscadine  grape ini bahan yang premium dalam vivix!

2-Lotus Japonicus

Ia akan membantu mengaktifkan protein Youth yang penting untuk menjana semuala sel-sel untuk menghasilkan lebih kolagen elastin dan fibrilin.

Lotus Japonicus di gabung dengan Youth Complex dan Schisandra Chinensis Fruit Extract bagi membekalkan nutrien dan tenaga kepada kulit secara berstruktur

3- Apple Stem Cell Extract

Apple Stem Cell Extract yang akan membantu mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit bagi memastikan kulit lebih muda. Ia juga mengekalkan dan memperbaiki tisu kulit agar kulit lebih berseri dan rasa lebih lembut

4- Schisandra Chinensis Fruit Extract

Adalah sejenis tumbuhan yang banyak digunakan di China, Korea dan Jepun. Ia membantu melegakan dan menenangkan keradangan serta kegatalan kulit. Paling penting sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Schisandr Chinensis Fruit Extract bunga membantu menyokong struktur kulit agar lebih muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan ada antioksidan.

5- Vital Repair + Complex

Ada pelbagai paten yang memberikan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang boleh merosakan kulit. Pada masa yang sama juga membantu mengalakkan kesihatan sel didalam.

Set Youth Yang Ditawarkan

1- Luminois Gel Oil Cleanser (Pencuci muka)

 

3 in 1 tidak mengandungi sabun, pH yang seimbang, menghaluskan kulit wajah, menyuci dan menyediakan kulit untuk langkah seterusnya.

Bahan: ada Vital Repair+, Muscadine Gre Extract dan Esktrak Alga Hijau yang menghaluskan.

2- Perfecting Skin Toner

Membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemaran alam sekitar agar lebih cerah. Juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi.

Bahan: Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan

3- Youth Activating Serum

Mengandungi 10x ganda bahan aktif untuk memulakan langkah memperbaharui sel-sel kulit. Membantu menggalkkan kolagen agar kulit lebih muda remaja dan berseri.

Bahan: YOUTH Complex dengan Apple Stem Cell, Lotus japonicus, Vitamin A Berkapsul

4- Activing Moisturizer SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Ia akan memberikan kelembapan kulit dan memperbaiki kulit secara menyeluruh.

Bahan: SPF 50, Vital Repair+ Complex, dan Muscadine Grape Extract

5- Advance Renewal Night Cream

Mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. Adanya campiran botanikal khas ini membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin p agar kulit lebih muda, licin, cerah dan tegang.

Bahan; Vital Repair+ Complex, Schisandra Chinensis dan Lotus Janponicus.

6- Radiance C + E

Mengandungi 20 peratus vitamin C yang tulen dn vitamin E serta ekstrak raspberi untuk membantu kulit tegang, lebih cerah dan mengurangkan kehadiran garis halus dan kedutan pada wajah. Ia juga mengurangkan tompok hitam, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Kapsul warna emas ini berasaskan tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan: 20% Vitamin c tules, Vitamin E, Raspberi.

Hebat Tak Youth Ini??

Jadi kalau nak rasa kehebatan Youth boleh terus WhatsApp Linda untuk maklumat lanjut.

Sempurnakan Hari Anda Dengan Youth❤

1 thought on “Kenapa YOUTH™ Bebas Bahan Kimia? 5 Bahan Utama Yang Penting”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge