Uncategorized

Jom Sertai Saya

Dah lama tidak tulis blog. Hari ini nak kongsi satu ilmu yang baru. Shaklee ini bukan sahaja untuk anda jadi cantik. Malah dengan Shaklee ini juga kita boleh buat bisness.

Kita nak cantik dan sihat jangan kita sorang saja. Kita ajak rakan-rakan kita yang mempunyai masalah yang macam kita. Dari situ kita boleh mendapat pendapatan sampingan.

Hari saya berjumpa dengan pakar nutrisi saya yang tidak jemu-jemu bagi ilmu dan idea untuk anak didiknya berjaya bersama dengannya.

 
My consultant shaklee

“Bukan senang nak jadi senang & bukan susah nak jadi susah”. Perpatah itu yang membuatkan kita untuk lebih berusaha. Biarlah apa yang orang nak cakap asalkan kita tahu apa kita buat ini hanya ingin membantu orang bermasalah.

Shaklee ini sangat-sangat memberi tunjuk ajar & cara menggunakan produknya dengan betul. Walaupun di luar sana banyak produk-produk kesihatan tetapi yang mana menjadi pilihan anda hanya anda saja yang tahu.

Bagi yang tercari-cari konsutasi  Shaklee anda boleh join di bawah saya. Ada pelbagai aktiviti, kelas ilmu produk Shaklee dan banyak lagi. Apa tunggu daftar diri anda bersama shaklee.

Saya pengedar Shaklee di Gugusan Waha, Sedili kechil, Bandar Penawar.

Tunggu blog yang akan datang saya akan kongsikan sesuatu yang menarik. Yang akan membuat anda lebih tertarik untuk sertai saya.

 
Fb: Linda Aziz
Blog: beauty shaklee

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge