COQ TROL hilangkan jeragat

Kulit Bebas Jeragat Dengan Adanya CoQ-Trol Plus Bantu Kulit Lebih Cerah

Hilangkan jeragat

Risau jeragat makin menimbul dipermukaan kulit wajah? Penjagaan kulit wajah dah tukar banyak kali tetapi tetap tidak berubah. Jeragat adalah masalah kulit yang serius kalau tidak atasi dengan cepat.

Rangkaian Shaklee ada yang terbaru membantu mencerahkan kulit wajah. Coenzyme Q10 (CoQ10) adalah penjagaan kulit wajah yang akan memberikan banyak manfaat. Tidak ramai tahu yang supplement CoQ-Trol Plus ini sangat penting. Nak hilangkan jeragat? Ambil setiap hari CoQ-Trol Plus.

CoQ-Trol Plus ini mampu meremajakan sel-sel kulit agar sentiasa terpelihara berbanding hanya menggunakan krim wajah. CoQ-Trol Plus ini berbeza dengan yang ada dipasaran luar.

Bebaskan Jeragat Dengan CoQ Trol Plus 

Manfaat yang boleh dapat dalam Coenzyme Q10 ini adalah kaya dengan antioksidan. Antioksidan berfungsi sebagai melindungi sel-sel dalam tubuh badan yang boleh rosak.

Coenzyme Q10 ini berkurangan ketika berusia 20 hingga 30 tahun. CoQ Trol Plus ini adalah lapisan pada kulit yang paling atas dan mudah rosak kalau terlalu terdedah kepada radikal bebas. Ia menjadi punca utama masalah penuaan dan jeragat.

Tetapi kalau Coenzyme Q10 ini tidak jaga dengan baik boleh menjadikan kulit kendur dan berkedut sekaligus membuatkan kulit nampak kusam dan jeragat mula tumbuh. Coenzyme Q10 ini berkait rapat dengan kolagen semulajadi dalam badan.

Perbezaan Antara CoQ Trol Plus Supplement Dengan Sapuan- Kajian Saintifik

Penyelidik Itali berkata, pengambilan supplement Coenzyme Q10 dan cara sapuan dapat menghasilkan Coenzyme Q10 yang tinggi kalau diambil secara serentak.

Tetapi pada tahun 2003 dalam Biofactors telah menunjukkan secara positif bahawa pengambilan supplement yang mengandungi Coenzyme Q10, vitamin E dan selenium dapat meningkat Coenzyme Q10 lebih berkesan dalam stratum corneum.

Jadi dengan kajian ini memberitahu bahawa supplement Coenzyme Q10 dengan cara pengambilan supplement lebih berkesan meningkatkan tahap Coenzyme Q10 dalam kulit berbanding dengan hanya sapuan.

Sebab itu kalau anda nak kulit berseri sepanjang hari jangan tinggalkan supplement CoQ Trol Plus ini. Terutama bagi anda yang berusia 30tahun keatas yang menjaga penampilan bagi mengelakkan masalah jeragat. Lagi bagus seusia umur 20an lagi.

CoQ10 bukan saja buat kulit anda berseri tetapi ia mampu mengekalkan kesihatan jantung dan memberi tenaga dengan maksimum.

Sebab Wajib Ambil CoQ10 Jika Nak Kulit Cantik

1- CoQ10 akan memberi tenaga kepada kulit wajah.
Bukan tubuh badan saja perlu tenaga tetapi kulit wajah juga penting. Jumlah CoQ10 yang banyak mampu memberi tenaga pada kulit wajah bagi membaiki kerosakan dan memastikan sel-sel kulit sentiasa sihat.

2- CoQ10 melindungi kulit terus terdedah kepada cahaya matahari.
Terdedah dengan cahaya matahari akan membentuk satu penuan pra matang kulit. Kesan terlalu tededah kepada matahari akan mebentuk penuan kulit dan jeragat dengan pantas.

3-CoQ10 bantu remajakan kulit bagi merangsang aktiviti sel kulit.
Sel kulit yang aktif akan membuang toksin dengan mudah dan kulit dapat menyerap nutrien dengan lebih baik. Tingkatkan aktiviti sel bagi mendapatkan kulit yang lebih cantik dan muda.

4- CoQ10 merangsang kolagen.
Kolagen adalah penghasilan protein yang akan berkurangan mengikut pertambahan usia. Sebab itu penting ambil CoQ10 kerana membantu menyelamatkan kulit anda daripada berlaku penuaan. Sekaligus mengurangkan masalah kulit kendur, berkedut dan juga masalah jeragat.

5-CoQ10 tinggi antioksidan.
Kerosakan kulit akibat sinaran UV matahari, pencemaran, toksin dan juga tekanan. Kesemua punca kerosakan ini akan membawa satu masalah penuaan pramatang terhadap kulit. Dapatkan Antioksidan dengan CoQ10 bagi atasi masalah kritikal kesihatan kulit dan badan.

Hilangkan Masalah Jeragat

Inilah dia Coenzyme Q10 yang akan membantu mengatasi masalah jeragat anda. Tiada Coenzyme Q10 ini sel-sel tidak dapat berfungsi dengan baik dan kulit kelihatan lebih tua.

Sebiji sehari anda dapat melihat perubahan pada wajah jeragat semakin pudar kulit menjadi lebih cerah berseri.

Paling penting dalam Coenzyme Q10 ini mempunyai sama kandungan dengan Vivix iaitu Resveratrol. Tidak mampu ambil Vivix anda boleh cuba dengan dengan Coenzyme Q10 ini.

Testimoni

 

Mereka semua telah cuba dan kulit menjadi lebih sihat bertenaga. Anda bila lagi? Untuk maklumat lanjut anda boleh terus WhatsApp Linda.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge