lotion untuk bayi Rangkaian produk bayi set mandian bayi

Ikatan Kasih Sayang Dengan Produk Bayi Terbaik Di Malaysia

Hai ibu-ibu diluar sana, macam mana seharian bersama bayi anda? Bagi yang bakal ibu tidak lama lagi pasti tidak sabar meligat si cilik yang comelkan. Saya ada berita gembira untuk anda.

Dalam beberapa hari saja lagi akan keluar produk bayi yang baru tau. Ia lebih selamat dan di hasilkan daripada bagan yang organik. Saya sendiri tidak sabar untuk tunggu produk ini tau. Sebab saya bakal menjadi makcik (over pulak pada hal dah ada 7 anak buah?).

Selalunya saya cadangkan kepada orang ramai untuk bayi sapukan guna herbal blend. Sebab dulu tak ada lagi produk bayi jadi Herbal Blend menjadi teman setia ibu- ibu di luar sana.

Sekarang dah ada produk bayi tidak perlu risau lagi, sebab produk baru dah masuk ke Malaysia rasa mahu melompat bintang pula. Produk bayi ini mempunyai 3 rangkaian iaitu:

1- Baby Gentle Wash

Di formulasi khas sebagai membersihkan kulit bayi anda dengan lembut dan efektif. Ia juga telah diuji sangat sesuai untuk bayi yang berkulit sensitif.

Terdapat bahan semulajadi seperti aloe vera, ekstrak oat dan minyak zaitun pembersihan kulit secara lembut. Haruman lavender organik dan Chamomile organik memberikan rasa tenang pada kulit bayi anda dan ia sangat mudah dibilas dan mempunyai pH seimbang.

2- Baby Oil Massage

Selepas mandikan bayi anda jom sapukan dengan minyak ini. Urutan manja untuk bayi anda akan membina ikatan kasih sayangnsi ibu kepada anaknya. Urutan lembut juga memudahkan sistem pencernaan bayi anda.

Kalau anda nak tahu keistimewaan minyak urut kerana 99% bahannya adalah organik dan semulajadi. Gabungan minyak organik dan ekstrak essential oil untuk melembapkan kulit bayi anda dengan lembut. Kan ada lavender dan Chamomile pasti membuatkan tidur bayi anda lebih lena.

3- Soothing Lotion

Soothing ini sebagai pelembap yang akan sentiasa memastikan kulit bayi anda lebih lembut dan lembap. Ia juga sesuai untuk kulit sensitif. Bukan bayi saja boleh guna tetapi kanak- kanak juga digalakan menggunakan ini.

Seperti biasa nak kulit lembap mesti ada aloe vera dan minyak organik seperti Shea Butter, Sunflower Seed dan kelapa. Dengan nutrien ini semua akan membajai kulit bayi anda lebih lembap. Essential oil organik lavender, Chamomile, Rosemary, Vanilla fruit hurmm..sangat menenangkan.. Malah ia mudah serap dan tidak melekit.

Nak eratkan ikatan kasih sayang si ibu dan anak perlulah bermula daripada penjagaan mandian dia. Yang anda akan belai- belai bayi anda itu dengan ketenangan aloe vera, minyak organik dan essential oil organik. Dengan lotion sangat lembut untuk kulit.

Pisst!! Harganya sangat berpatutan tau. Sebab bertahun- tahun mengkaji bagi menghasilkan sesuatu yang terbaik untuk bayi anda.

Baca:Minyak bunga borage untuk jerawat

Pertanyaan/ Order

Bagi anda yang nak dapatkan produk bayi ini bolehlah whataspp di 0179416675 (Linda) atau klik button.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge