garlic complex Vitamin

Hilangkan Jerawat Dengan Garlic Complex Yang Bantu Kurangkan Rasa Gatal Pada Wajah

Anda dah tak tahan dengan rasa gatal pada wajah akibat masalah jerawat? Tunggu jangan putus asa dulu, Linda akan bantu anda hilangkan jerawat dengan garlic.

 

Jangan risau saya ada jalan penyelesaiannya. Nak tahu apa rahsia saya dapat hilangkan jerawat dengan garlic? Tonton video ni sampai habis tau.

 

Kulit saya pada awalnya jenis normal tapi bila dah pindah ke KL kulit saya menjadi kombinasi dan disebabkan terpengaruh dengan produk iklan untuk kulit bebas blackhead saya pun tukar. Malang blackhead tak hilang jerawat pula yang datang.

Kali ini saya tidak tukar produk penjagaan kulit wajah tetapi saya mengambil vitamin. Vitamin yang saya ambil ini sangatlah berpuas hati. Kerana vitamin ini dapat memberi kesan seawal 3hari. Saya sangat suka dan mulai saat itu saya perlu konsisten dengan vitamin ini.

Sebab jerawat kunjung tiba di wajah…

-Tahu tak dari segi PEMAKANAN kita yang tidak sihat boleh menyebabkan jerawat. Sebab itu, paduan piramid makanan perlu kita ikut agar tubuh sentiasa sihat.

– Raya baru saja habiskan? Cuba pikir sepanjang raya ini berapa banyak LEMAK DAN MINYAK yang kita makan? Banyakan.

Sebab ia sedaplah faktor utama jerawat ada di wajah. Terutama sekali jerawat pasir atau jerawat lemak.

– Bila kerja di tempat panas dan sejuk pun boleh menyebabkan jerawat naik. CUACA juga salah satu faktor jerawat.

Kerja di tempat panas boleh menyebabkan kesan sebum yang berlebihan. Di office boleh menyebabkan kulit kita menjadi kering.

– Yang ini tidak lari dari orang perempuan, HORMON TIDAK STABIL. Bila nampak saja jerawat dekat bawah pipi dengan dagu mesti kita boleh teka mood swing datang.. Bila hormon tidak stabil ia boleh menyebabkan kesukaran untuk pulih daripada masalah jerawat.

Jadi kesemua faktor jerawat kita perlu titik beratkan dengan sebaik mungkin agar kulit kita sentiasa sihat dan cantik. Ia boleh tambahkan tahap keyakinan didalam kerjaya kita.

Macam mana Hikangkan Jerawat Dengan GARLIC COMPLEX?

Terdapat satu post di theacnezone yang mana garlic ini sangat baik untuk jerawat. Kerana anti oksidan yang kuat, anti fungus, anti bakteria dan anti viral. Jadi tidak heran kalau orang cina selalu amalkan garlic.

Dengan mengamalkan garlic complex ia dapat menghapuskan bakteria degil yang membentuk jerawat.

Garlic complex ada Alisin yang bertindak sebagai antibiotik semulajadi. Secara tidak langsung jerawat dapat di hapuskan dengan SEGERA. Sebab itu, saya pilih Garlic Complex ini kerana ia sangat berbeza dengan supplement diluar sana.

Extra kebaikan Garlic Complex 

  1. Dapat kekalkan kolesterol yang baik
  2. Menjadikan tahap tekanan darah normal
  3. Meningkatkan tahap pengaliran darah bagi mengurangkan risiko sakit jantung
  4. Membantu meningkatkan sistem hadaman
  5. Antibiotik semulajadindan selamat untuk membantu sistem imun
  6. Dapat menstabilkan tekanan darah tinggi
  7. Menyingkirkan logam toksin seperti raksa dan plumbum daripada dalam badan.

Kalau anda nak tahu orang korea suka makan garlic tau sebab itu juga muka mereka flawless dan gebu sentiasa.

Extra berganda dengan supplement tambahan?

Dengan pengambilan vitamin E + GLA Complex + Garlic Complex = kulit wajah akan jadi lebih mulus.

Hilangkan jerawat dengan garlic
Hilangkan jerawat dengan garlic

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

Baca: Atasi Jerawat Dengan Set Bajet Pelajar

Hilangkan jerawat dengan garlic

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

Hilangkan jerawat dengan garlic

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

Hilangkan jerawat dengan garlic

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

Pertanyaan/ Order

Nak tahu rahsia cantik lagi lekas whatassp 0179416675 (Linda) atau klik WhatAspp. Dan yang bakal jadi ahli saya akan lebih banyak tips. Jangan tunggu lagi.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge