Collage Shaklee ESP GLA Complex hilangkan jeragat parut hitam Vitamin C Vivix

Hilangkan Jeragat Dengan Cara Paling BerkesanJeragat sangat memburukan wajah. Kesan hitam dan kulit menjadi kering menyukarkan kita untuk nampak cantik. Betul ke jeragat hanya boleh pudar? Apa jalan terbaik untuk hilangkan jeragat?

Ramai kenalan saya mempunyai jeragat. Agak teruk jugalah jeragat diwajahnya. Sehingga sekitar wajah mengalami masalah keradangan seperti mengelupas. Sudah cuba pelbagai kaedah untuk hilangkan jeragat tetapi tidak berhasil.

Baca: Hilangkan jeragat dengan garlic

Dengan melihat wajah yang teruk itu saya cadang pengambilan tinggi antioksidan untuk memulihkan jeragat dengan cepat. Dengan makan secara konsisten jeragat beransur hilang dan akhirnya mendapat hasil yang sangat memuaskan. Set jeragat yang tinggi antioksidan dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi dan bertindak dalam memelihara kesihatan kulit.

Bukan saja kulit wajah bebas jeragat tetapi ia juga dapat kesihatan yang lebih baik. Ini kerana set jeragat ini tinggi antioksidan dan mengandungi protein. Paling package untuk kekal awet muda semestinya tonik merah.

Vitamin Untuk Set Hilangkan Jeragat Dengan Cepat

1- Vivix ( tonix merah) Mengandungi resveratrol yang dikuasakan dengan anggur muscadine yang 10x lebih efektif bagi melambatkan kesan penuaan. Ia juga dapat melindungi dan memperbaiki selular DNA untuk memelihara daripada rosak. Jeragat terjadi sebabkan faktor keturunan dengan mengambil vivix ini ia boleh memperbaiki sehalus sel DNA untuk memulihkan jeragat dari akarnya.

2- Kolagen Powder ShakleeSerbuk kolagen yang berasaskan sisik ikan merah yang sangat kuat. Kerana bebas daripada pencemaran laut. Malah penyerapannya lebih kuat bagi membantu meningkatkan sistem sintesis pada lapisan dermis kulit dengan berkesan. Dengan ini jeragat dapat dipudarkan dengan kolagen.

3- Vitamin C Sustained Release

Tahukan vitamin ini ada keunikan tersendiri yang mana ia dilepaskan secara berperingkat selama 5jam. Dengan ini kulit jadi lebih cerah, melambatkan oenuaan dan menyekatkan pigmentasi. Pigmentasi inilah yang menyebabkan kemunculan jeragat.

4- GLA Complex

Ketidak stabilan hormon membuatkan jeragat tidak dapat disekat dengan mudah. GLA Complex asas penting dalam menstabilkan hormon. Ia dapat melembapkan kulit, mempaiki titik penuaan dan mencerahkan jeragat. Kandungan vitamin E dalam GLA dapat membantu melindungi kulit dari cahaya matahari.

5- Energizing Soy Protein (ESP) 

Produk yang menjami  penyedian 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh. Asid amino adalah kunci untuk membina kulit, kuku, rambut, darah, organ dan lain-lain lagi. Dengan pengurangan kedutan protein akan memperbaiki masalah pigmentasi jeragat dengan memberikan kulit baru yang cantik.

Perlu dapatkan segera

Sejak tahu 2013, sudah lebih 200 orang masalah jeragat mengambil set ini. 80% memberikan kesan positif dan lain- lain kurang memberi komitment dalam pemakanan yang betul.

Testimoni


Baca: Kekal Muda Dengan Rahsia Rita Rudaini

Pertanyaan/ Order

Bagi anda nak dapatkan set lengkap ini boleh whatassp di 017-9416675(Linda). Saya pengedar kawasan di Bandar Kota Tinggi cepat pantas dan respond kepada masalah anda.

Carian

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge