ESP

ESP SHAKLES INI LAIN DARI SOYA YANG BIASA??

 

 Okey hari ini nak sambung lagi pasal ESP Shaklee. Minggu lepas saya dah kongsikan tentang kebaikan ESP Shaklee ni. Sekarang saya nak kongsi lagi pada semua tentang ESP juga tapi dengan tajuk ESP Lain Dari Soya Yang Biasa.

   Untuk pengetahuan semua, ESP Shaklee ni di hasilkan dari kacang soya yang berkualiti tinggi. Jadinya tidak perlu risau pengambilannya. Sebab apa? Sebab ESP Shaklee ni tidak mengadungi bahan-bahan yang merbahayakan kesihatan.
esp shaklee

BEZA ESP Shaklee

 1. ESP ni dihasilkan dari kacang soya yang NON-GMO (selamat dari risiko toksin)
 2. Mengandungi 9 asid amino yang penting untuk tubuh badan
 3. Di perkaya dengan 5 sumber vitamin, 2sumber mineral, 8gram karbohidrat
 4. Tiada bahan perisa tambahan dalam ESP ini.
 5. Mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan, fungsi enzim serta hormon, walaupun dengan kualiti yang banyak kerana perubahan pada genetik soya itu.
 6. Tiada lemak dan rendah kolestrol.
 7. Diproses dari kadar suhu yang rendah bagi menjaga kualiti protien yang tinggi

BEZA SOYA BIASA

 1. kacang soya biasa telah di ubah genetiknya supaya cepat membesar.
 2. mengandungi bahan-bahan yang tidak mengahasilkan tenaga yang cukup untuk tubuh badan malah merbahaya.
 3. soya biasa mengandungi paras laktosa yang tinggi dengan gula berlebihan yang mengandungi setiap pek soya tersebut.
 4. banyak mengandungi bahan perisa, pewarna tambahan, pemanis tambahan, malah tidak mengandungi sebarang khasiat untuk tubuh badan. Hanya untuk menghilangkan rasa dahaga yang sementara sahaja.
     Dari pandangan mata kasar kita akan nampak sama saja dengan soya yang biasa kita minum. Tapi bila kita sudah kaji kita akan tahu rupanya banyak lagi bahan yang berbahaya kita makan.
Setiap orang ada pandangan tersendiri, tetapi tak salah kalau kita berubah untuk kesihatan kita ini. bila badan kita sihat kita akan bertenaga untuk buat kerja dan lebih mudah untuk kita beribadah.
    Sekiranya berminat boleh la whatsapp dan untuk dapat consultan yang percuma. Jangan lupa untuk sentiasa follow blog saya untuk mendapatkan lagi tips-tips kesihatan dan kecantikan dari saya.
    Saya akan tunjukkan perubahan diri bila saya amabil ESP Shaklee ni dan produk-produk Shaklee yang lain. jangan takut dan bimbang pasti ada jalan penyelesaian untuk masalah anda. Terima kasih dari saya.

esp shaklee

esp shaklee

esp shaklee

esp shaklee

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge