ESP Masalah rambut nutrisi rambut punca rambut gugur rambut gugur taknak botak

Elak Masalah Rambut Gugur Dengan 5 Sebab Perlu Amalkan ESP

Runsing sebenarnya kalau di pikirkan pasal masalah rambut gugur ini. Semua tahukan rambut adalah mahkota wanita. Jadi bila rambut gugur bermasalah anda pasti segankan nak berdepan dengan orang ramai.

Jika anda mepunyai masalah rambut perlulah di rawat dengan cepat supaya rambut tidak menjadi lebih rosak. Tapi bagaimana nak elakan rambut daripada rambut gugur?

Elak Masalah Rambut Gugur

1- Elakan mengikat rambut terlalu kuat
2- Kurang mewarnakan rambut
3- Elakkan penggunaan hairdryer
4- Menggunakan syampu yang betul
5- Kurangkan penggayaan rambut

Jadi bila anda semua tidak lakukan aktiviti di atas dengan kerap secara tidak langsung anda telah mengurangkan kadar permasalah rambut gugur. Tetapi jika masih berlaku juga ini yang perlu anda amalkan.

5 Sebab Perlu Amalkan ESP Untuk Rambut GugurSumber: webMD

1- Sumber protein yang memulihkan pigmentasi

Pigmentasi yang selalu terjadi pada rambut adalah dengan cara melambatkan proses uban. Dapat menyelesaikan keadaan masalah rambut. Malah dengan ia boleh mengurangkan masalah rambut gugur. Protein sumber terbesar didalam tubuh jadi perlu ambil protein yang secukupnya.

2- Menyokong kesihatan imunisasi badan

Anda tidak perlu risau dengan ESP ini kerana ia boleh mengawal paras kolesterol, rendah lemak dan ia boleh mengawal jantung anda.

3- Penghasilan susu yang banyak

Bagi para ibu pasti seronok kalau anda mempunyai susu badan yang banyakkan? Dengan mengamalkan ESP ini bukan saja susu badan banyak malah ia lebih pekat dan berkrim. Extra anak anda akan lebih kenyang dan kurang meragam. Jadi anda tidak perlu risau banyak rambut gugur.

4- Ia tidak menjemukan

Dengan ESP ini akan tidak menjemukan anda kerana dengan perisa vanila kini anda boleh nikmati bersama minuman kegeraman anda. Samada nak buat iceblended ESP atau minum begitu saja. Yang paling penting mempunyai rasa yang sangat sedap.

5- Di hasilkan soya yang berprotein tinggi

100% pure kacang soya yang bersifat alkali dan meneutralkan bahan asid hidrolik. Kacang soya dipilih bermutu tinggi dan cara pemprosesan menggunakan air dan menggunakan kacang yang non GMO.

Jadi dengan mengamalkan ESP ini ia boleh membantu mengatasi masalah rambut gugur anda. Dah penat rawat daripada luar apa kata anda cuba pula rawat daripada dalam ye..

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

Nak dapatkan ESP ini boleh whatassp di 0179416675(Linda) atau KLIK BUTTON.

1 thought on “Elak Masalah Rambut Gugur Dengan 5 Sebab Perlu Amalkan ESP”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge