Uncategorized

Detox Parasit Dengan Set Detox Shaklee

Apa Itu Detox Parasit?? 

Sebenarnya tubuh kita tidak lari daripada masalah seperti bakteria mahupun parasit.

    Semalam tiba-tiba teringin nak makan siput sedut alhamdulliah dapat juga makan. Tapi tetiba teringat cerita kawan bahawa siput sedut ini banyak parasit. Dah teringin nak makan jadi tak kisah apa yang orang kata. Selagi parasit tidak menari-menari di dalam pinggan selagi itu makan. hihi

    Parasit?? Apa sebenarnya parasit ini yek.. Organisma yang hidup dalam tubuh kita dan makan nutrien yang ada dalam tubuh kita.. Stop tiba-tiba rasa ngeri pulak..

    Sambung balik, hihi.. Parasit ini akan makan nutrien dan akan tinggalkan toksin dalaam tubuh kita tau.. Jahat parasit ini, dia akan menyerang kita dengan 4 cara iaitu:

  1. Cacing tambang-  suka menyerang di bahagian paru-paru dan usus
  2. Anisakis- cacing yang ada dalam ikan dan pindah kepada usus kita apabila makan ikan mentah
  3. Cacing gelang- genar menyerang usus, otak, paru-paru  dan hati
  4. Acanthamoeba- pengemar contact lens
        Kan banyak ubat cacing apa susah kita makan saja ubat itu pasti akan baik bila kita makan ubat cacing itu. Tapi sejauh mana ubat cacing itu bertindak? Adakah telur-telurnya juga akan terhapus dari tubuh kita? Telur- telur akan menetas dan menyambung generasi mereka yang terhapus tadi. 
Bagaimana Parasit boleh ada dalam tubuh kita?

        Parasit boleh dakam tubuh kita dengan cara haiwan peliharaan, orang yang di jangkiti parasit, travel ke tempat yang tidak hygenik, minuman,mandian dan makanan termasuklah siput sedut tadi. hehehe

Tanda dan cara untuk atasi parasit
      Tanda badan kita ada parasit ialah kita mula rasa badan lesu, stress, selalu blur, kembhng perut, alergik, sakit otot & sendi, gatal- gatal bahagian ehem2, sangat suka benda manis, sukar untuk tidur & malas bagun tidur dan masalah period.
      Daripada itu, Shaklee telah memperkenalkan program Detox Parasit. Ia adalah program yang akan menyahkan Parasit daripada badan dengan cara pengambilan supplement Shaklee. Shaklee akan menyahkan Parasit daripada peringkat telur hingga ke nenek moyangnya.
Hasil daripada Detox Parasit

Setelah kita amalkan supplement dari Shaklee kita akan dapat rasa perubahan dimana tubuh kita akan rasa lebih sihat dan kita kurang gemar pada makanan manis. Makanan maniskan kegemaran parasit. Disamping itu, kita akan dapat bonus yang mana berat badan kita akan turun.


Jika anda berminat untuk mengikut program Detox Parasit dari Shaklee boleh hubungi saya. Saya akan ajar step by step untuk Detox Parasit ini sehingga berjaya.

Saya akan menjadi konsultan anda dan cara penggunaan produk Shaklee ini.

ID: 1226735
Whatassp Linda: 017-941 6675
Pengedar: Wangsamaju

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge