ESP kebaikan protein rambut gugur rambut jadi botak Serum Rambut Shaklee Syampu Shaklee vitamin rambut gugur vitamin zink Vivix

6 Masalah Rambut Gugur Yang Boleh Atasi Dengan Vivix Dan ESP

Kes keguguran rambut bukan wanita saja tetapi juga ada masalah rambut gugur. Sebenarnya semua akan mengalami masalah rambut gugur. Samada semasa mandi, sikat rambut mahupun ketika mengeringkan rambut. Secara purata kita akan keguguran rambut sebanyak 50-100 helai rambut. Jika kuantiti rambut gugur banyak itu tanda anda mengalami masalah kesihatan. Antaranya; 1- Telogen Effluvium Merupakan fenomena …

Continue Reading
Collage Shaklee ESP rambut gugur rambut jadi botak Rambut Kekal Sihat Syampu Shaklee Vitalea vitamin rambut gugur vitamin zink Vivix

9 Cara Elak Rambut Gugur Dengan Vitamin

Kali ni saya nak kongsikan cara macam mana nak elakkan rambut gugur dan macam mana nak dapatkan rambut yang sihat, lebat & bersinar. Tak perlu rawatan di salon yang mahal-mahal, tak perlu berulang-alik untuk temujanji dengan hair stylish pun kita boleh dapatkan rambut yang cantik dan perlihara rambut kita daripada gugur yang teruk kalau kena …

Continue Reading
ESP rambut jadi botak Rambut Kekal Sihat Serum Rambut Shaklee vitamin zink Vivix

Vitamin Rambut Gugur Yang Ingin Rambut Sihat Dan Menawan

Vitamin bukan saja untuk masalah kesihatan. Tetapi untuk rambut gugur juga boleh. Bila rambut dah mula gugur boleh mengundang seribu satu masalah. Mana taknya bagun pagi tengok dekat bantal ada rambut gugur. Yang ada anak kecil kena selalu sapu supaya rambut gugur tadi tidak masuk dalam mulut anak-anak kita. Vitamin ini umpama bagaikan baja yang …

Continue Reading
ESP Pengedar Shaklee Kota Tinggi rambut jadi botak Rambut Kekal Sihat Rangkaian Syampu ProSanté Syampu Shaklee vitamin rambut gugur

Produk Atasi Rambut Gugur Dan Tips Menggunakan Syampu

Sebelum ini saya ada ceritakan tentang penjagaan rambut gugur Set ProSanté. Sekarang ini saya akan kongsikan tips untuk menggunakan penjagaan rambut gugur set ProSanté Shaklee ini. Set Penjagaan Rambut ProSanté Shaklee – Nourishing Scalp Treatment– Revitalizing Shampoo– Purifying Shampoo– Replenishing Conditioner– Lightweight Conditioner– Long-Lasting Finishing Spray Tips menggunakan penjagaan rambut set ProSante  Nourishing Scalp Treatment …

Continue Reading
rambut gugur rambut jadi botak Rambut Kekal Sihat Rangkaian Syampu ProSanté Untuk lelaki vitamin rambut gugur

Syampu Untuk Rambut Gugur Bagi Elak Terus Botak

Linda sebenarnya rimas tau kalau rambut gugur ini.. Pegang sikit je gugur apatah lagi kalau bersyampu.. Arghh… Stress dengan rambut bersepah dekat bilik air. Tapi itu dululah, sekarang tidak lagi tau. Sebab saya dah jatuh cinta sangat-sangat dengan syampu ini. Syampu yang tidak asing lagi bagi penggemar atau peminat fanatik iaitu ProSanté Shaklee. Makan dah …

Continue Reading