B complex COQ TROL ESP GLA Complex masalah jerawat parut hitam Vitamin C

7 Situasi Buat Wajah Rasa Hodoh. Vitamin Semulajadi Bantu Kembalikan Keserian Wajah

Pernah tak tiba-tiba rasa hari itu hari paling cantik semua orang puji diri kita? Kita sebagai orang perempuan ini bukan saja mood swing masa datang haid saja tau. Tetapi tahap keyakinan diri pun boleh berubah. Sekejab rasa yakin, sekejab rasa tiada keyakinan diri. Dalam 7 senarai dibawah yang mana buat anda rasa tak cantik? Yang …

Continue Reading
B complex ESP kebaikan protein Pengedar Shaklee Kota Tinggi rambut gugur Rambut Kekal Sihat Rambut Kering Rangkaian Syampu ProSanté Vita Lea vitamin zink Vivix

Vitamin Untuk Rambut Gugur Elak Cepat Botak

Saya sedih tau dulu sebab niat nak simpan rambut panjang sampai ke pinggang tapi kecundang di pertengahan jalan.. Rambut saya banyak gugur. Kalau pegang pasti akan ada rambut gugur. Apatah lagi kalau mandi bersepah- sepah rambut dekat lantai. Baca:Rawat masalah rambut gugur dengan vitamin dalam 30hari Itu semua dulu, kini tidak lagi gugur rambutnya. Kalau …

Continue Reading
B complex ESP GLA Comolex rambut gugur Rambut Kekal Sihat Rangkaian Syampu ProSanté Vita Lea vitamin zink

Penjagaan Kesihatan Rambut Untuk Kekal Sihat

Nak tak rambut kekal lebat dan sihat. Ala rambut yang boleh iklan syampu tu. Mesti bestkan kalau dapat rambut macam tu. Nak dapat rambut kekal sihat tidak susah pun jika kita pandai jaga pemakanan dan kebersihan. Semua orang mempunyai masalah rambut walaupun lelaki pasti ada masalah rambut. Paling kerap kita dengar adalah rambut gugur, rambut …

Continue Reading
B complex

Atasi Stress Senggugut Dengan B-Complex

Sejak zaman sekolah lagi kita sudah terangkan kepentingan B-complex ini. Dari kanak-kanak hingga ke orang tua.Terdapat banyak B-Complex yang ada difarmasi. Paling best B-Complex Shaklee lah..B-Complex Untuk SenggugutLengkapkan dengan 8 jenis vitamin B termasuk asid folik yang diperlukan tubun. Vitamin B Shaklee ini sebgai vitamin penenang semulajadi, kurangkan simptom senggugut, melegakan stress atau ketegang ketika …

Continue Reading
B complex

B Komplek Shaklee Berbau?? Ini Sebabnya..

“Aduh peningnya bau vitamin B inilah. Naik loya tekak kalau nak makan vitamin B ini. Tapi apa sebabnya??” Nak tahu?? Sebab vitaminB ini mengandungi Thiamin. Salah satu kompenan dalam vitamin B. Thiamin akan memberi kesan bau B- Complex kepada bau air kencing. Ia mudah larut dalam air dan disingkirkan melalui air kencing. B-Complex berbau kerana …

Continue Reading