Beli sekarang
carotomax ESP GLA Complex kekal muda kolagen kulit kekal cantik pengecil pori-pori terbaik penyebabmpori besar di wajah Vitamin C Vivix

Cara Ringkas Kecilkan Pori Terbuka Tanpa Kesan Sampingan

Malunya kalau nak keluar rumah tanpa makeup.. Pasti anda impikan kulit wajah yang halus lagi mulus. Bagaikan bayi yang baru lahir. Kalau anda nak tahu liang pori yang besar boleh mencacatkan penampilan diri anda.

Janga biarkan kulit wajah anda seperti kulit limau. Ia boleh mengurangkan tahap keyakinan diri anda dalam bertemu dengan orang ramai. Penampilan sangat penting dalam diri kita untuk berkomunikasi dengan orang ramai.

Dengan keadaan pori besar ia boleh membuatkan kulit wajah anda menjadi kasar, kusam dan hilang seri wajah. Bila pori diwajah anda terbuka secara tidak langsung untuk menutupinya dengan make up tidak akan berhasil.

Anda dah guna pelbagai produk skincare untuk merawat masalah pori terbuka tapi tidak berjaya. Bila dah pakai pelbagai skincare ia boleh mengundang padah pada masalah bahan kimia.

Jadi anda sebagai pengguna jangan hanya pandang pada kesan jangka pendek tau. Ia boleh beri seribu masalah nanti. Anda perlu pilih produk kecantikan yang terbaik untuk diri anda. Perlu study dulu kesan produk sebelum membelinya.

Kenali Punca Liang Pori Terbuka

1- Kulit Berminyak

Kulit wajah kita sedia ada minya yang berfungsi sebagai melembapkan kulit dan mencegah daripada kulit menjadi kering dan kusam. Jika kilang minyak wajah terlalu aktif ia boleh menyebabkan pori menjadi terbuka.

2-  Tidak Menjaga Kebersihan Wajah

Bila wajah sudan berminyak secara tidakmlangsung ia boleh memerangkap kotoran. Seperti debu dan habuk yang mana semakin banyak terkumpul ia bokeh menyebabkan liang pori terbuka. Sekaligus ia boleh mengundang masalah tersumbat dan berjerawat.

3- Penuan

Bila usia semakin meningkat kolagen semulajadi dalam tubuh badan kita akan berkurangan. Bila dah kurang elastik itu yang kulit menjadi kendur dan menyebabkan liang pori di wajah kelihatan terbuka.

4- Sinaran Matahari

Sinaran matahari mampu merosakan kulit. Bila wajah terlalu terdedah dengan cahaya matahari akan menyebabkan kulit menjadi kurang anjal. Malah ia boleh menyebabkan masalah pori terbuka dan jeragat.

5- Keturunan

Ia mempengaruhi masalah keturunan. Bukan saja kulit tetapi ia juga melibatkan struktur kulit wajah. Kalau anda mempunyai keturunan dengan masalah kulit berminya dan terbuka secara tidak langsung anda juga mempunyai masalah yang sama.

Cara Atasi Dengan Vitamin

1-  Vivix

Sebagai tonik antipenuaan yang paling berkesan dalam dunia. Resveratrol dan polifenol tumbuh berfungsi sebagai antioksidan yang berkuasa.  Dengan kuasa ininia juga boleh bertindak dari peringkat DNA sel. Ia juga boleh boleh mengurangkan masalah lambakan protein rosak ( protein AGE). Ia boleh membawamkepada penyakit kronik yang berkaitan penuaan seperti diabetes, jantung dan kanser.

2- Collagen Powder

Penghasilan kolagen semulajadi yang semakin lemah. Dengan ini ia boleh membantu menganjalkan dan menegangkan kulit terutamanya di bahagian pori terbuka. Ia adalah serbuk paling terbaik didunia yang mudah serap oleh badan. Dengan pengambilan secara konsiaten ia bokeh merawat masalah pori terbuka.

3- Energizing Soy Protein (ESP)Bila badan kita kekurangan protein ia  mengebabkan tekstur kulit menjadi kendur dan pori diwajah terbuka. Protein adalah asas pembinaan sel badan kita. Dengan pengambilan ESP boleh atasi masalah pori wajah terbuka.

4- Minyak Bunga Borage


Ia bertindak sebagai stabilakn hormon secara semulajadi. Dengan mengawal hormon ia boleh mengurangkan minyak pada wajah anda. Jadi dengan pengambilan minyak bunga borage ia boleh mengecilkan pori diwajah anda. Ditambah pula dengan sedikit vitamin E yang berfungsi untuk merawat dinding sel porimyang rosak dan membantu menghasilkan sel kulit baru yang sihat dan berseri.

5- Vitamin CIa menghasilkan kolagen secara semulajadi dalam kulit. Kandungan antioksidan yang akan menegangkan kulit dan mengecilkan pori terbuka. Malah boleh meningkatkan tahap daya tahan diri daripada terus di serang bakteria pada liang pori jerawat. Membaikpulih sel-sel akibat pengguna bahan kimia produk.

6- Vitamin ASejenis antioksida yang memperbaiki kulit dan mengelakan proses penuaan. Dengan antioksida yang tinggi dan mengandungi beta caarotena yang berfungsi sebagai mengecilkan liang pori terbuka. Vitamin A yang tidak bertoksin mampu melawan serangan luar seperti sinaran matahari.

Kesan Pengambilan Vitamin

Set ini akan mengatasi masalah punca sebenar liang pori terbuka. Dan 9/10 pelanggan sangat berpuas hati dengan pengambilan vitamin ini. Ia dapat dilihat seawal 14-21 hari. Tetapi ia bergantung kepada tahap kronik masalah kulit anda.

Pertanyaan/ Order

Nak dapatkan produk masalah pori terbuka whataspp saya di 0179416675(Linda) atau klik button.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge