antiradang Jerawat kulit keting Omega Guard

Cara Kecutkan Dan Lebam Jerawat Dengan Minyak Ikan Yang Terbaik | Omega Guard Anti Radang Kulit

Tahu tak jerawat boleh di atasi dengan minyak ikan ini tau. Sebab ia boleh beri kebaikan pada kulit wajah anda. Wajah berjerawat di sebabkan keradangan pada kulit wajah. Keradangan terjadi disebab bakteria yang terkumpul pada kulit.

Sesiapa yang banyak makan ikan selalunya kulit lebih cantik. Anda perasan tak orang jepun kulit dia cantikkan? Sebab mereka selalu makan sushi salmon. Ikan salmon ini adalah yang paling kaya dengan omega 3. Kalau kita pergi jepun memang susah nak tengok kulit mereka bermasalah. Orang jepun sangat-sangat jaga penampil diri.

Sebenarnya minyak ikan ini sangat bagus untuk melembapkan muka dari dalam. Lepas ini tak perlulah lagi nak pakai krim pelembap pun kulit wajah dah terasa lembut. Saya sendiri sudah mencuba Omega Guard ini itulah rahsia kulit wajah saya cantik?

KENAPA OMEGA GUARDS??

Omega Guard boleh beri khasiat DHA dan EPA untuk anak-anak tetapi tak sangka kulit muka jadi lebih lembut. Minyak ikan ini berfungsi untuk melancarkan peredaran darah juga. Sebab itu, bukan setakat licin saja tapi nampak macam pinkish dah tak perlu lagilah nak blusher setalam selepas ini.

Sebelum ini muka saya selalu pucat tetapi selepas mengamalkan vitamin Omega Guard ini kulit saya tampil lebih berseri. Sebab peredaran darah kewajah menjadi sangat lancar. Sesiapa yang masih dalam pantang sangatlah digalakkan ambil Omega guard ini. Nanti muka tidaklah jadi pucat dan kusam saja.

APA MANFAAT OMEGA UNTUK KECANTIKAN??

? Rambut sihat dan berkilau

Asid lemak omega 3 ia berperanan bagi menyihatkan folikel rambut. Bagi ia lebih kuat, rambut lebih bersinar, dan masalah rambut jadi kurang gugur.

?Cerahkan kulit kering dan kusam

Omega 3 ini akan menghalang inflamasi, agar kulit menjadi sihat. Peranan inflamasi yang sangat positif untuk kulit yang lebih cerah. Sangat sesuai bagi yang ada jerawat dan jeragat.

Dengan asid lemak essensial ia akan bertindak sebagai pelembap semulajadi yang akan merevitalisasi kulit yang kering dari dalam ke luar.

Sebenarnya banyak sangat manfaatnya untuk kulit. Sebab kalau cerita tak rasa tak memberi kesan pun. Jadi anda yang ada jerawat kena ambil vitamin ini. Tahun barukan? Kenalah azamkan diri untuk tampil lebih cantik.

Semperna tahun baru ini promosi Omega Guard untuk anda. Dengan pembelian 3 botol Omega Guards akan dapat diskaun sebanyak 5%. Jadi jom dapatkan hari ini.

Anda boleh terus whatassp di 0179416675(Linda) atau klik button

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge