GLA Complex Jerawat

Cara hilangkan jerawat dengan GLA Complex

Kulit wajah jerawat sangat merimaskan. Jerawat terjadi disebabkan oleh beberapa faktor. Antara faktor jerawat terjadi adalah hormon yang tidak seimbang.

Hari tu tertanya dengan anda semua tentang produk Shaklee kan? Jadi saya telah mencubanya dengan sendiri. Hahaha.. Jadi bahan uji kaji sekejab untuk produk ini. Okey untuk penggunaan kali pertama ini saya akan cerita kesan dan kebaikan vitamin ini. Saya bukan jenis yang suka ubat tau. Tapi bila ada konsultasi menyakinkan produk ini sangat baik untuk kesihatan dan kecantikan jadi saya mencubanya.

Produk pertama yang saya cuba adalah GLA Complex, saya sebenarnya tidak tahu pun apa kebaikannya, cuma makan untuk atasi masalah jeragat. Kali pertama jumpa konsultasi, dia okey dan terangkan tentang vitamin ini cara makan, kesan dan kebaikan. Macam biasalah bila orang tak suka makan ubat tapi terpaksa makan jadinya masuk teliga kanan keluar teliga kiri.
Teruskan pembacaan anda kerana banyak kebaikan vitamin ini dan tidak rugi bila mencubanya.

Apa itu GLA Complex Terhadap Jerawat?

Pada kurun ke-20 ahli saintis Jerman mengetahui bahawa minyak bunga borage dan biji evening primrose boleh diekstrak. Hasil analisis mendapati bahawa minyaknya kaya dengan asid lemak perlu (EFAs), iaitu linoleik (LA) dan asid gamma-linolenik (GLA).
Kandungan EPO yang kaya dengan GLA ini semakin mendapat perhatian dan kajian tidak terhenti begitu sahaja, malah kini ia dikenali dan digunakan di seluruh dunia. Keajaiban dan kemujaraban kandungan minyak evening primrose ini mendapat pengiktirafan banyak pihak untuk menyokong kegunaannya ke atas beberapa masalah kesihatan.

Asid-asid lemak perlu (EFA) adalah kumpulan lemak poli tak tepu yang penting untuk fungsi tubuh. Ia diperlukan untuk menukarkan linoleic acid kepada GLA. Jadi, Shaklee memudahkan anda. Shaklee telah pun mengekstrakkan GLA daripada EPO untuk terus digunakan oleh badan.

Siapa yang perlukan GLA Complex?

  • Wanita yang ada masalah PMS
  • Mereka yang ada masalah kencing manis
  • Mereka yang ada masalah kegemukkan
  • Penghidap diabetes
  • Masalah period yang tidak teratur
  • Mereka yang inginkan kulit yang cantik
  • Penghidap arthritis rheumatoid dan eczema
Yang best produk ini ia boleh diambil oleh lelaki juga tau. Wanita sudah pastinya sangat- sangat sesuai.

Hasil pengguna selepas 2 bulan percubaan

Untuk minggu- minggu pertama saya kulit menjadi lembut sedikit. Lepas itu berhenti sekejab sebab period. Sewaktu period GLA Complex tidak di galakkan pengambilannya. Semasa period saya kurang rasa senggugut boleh jalankan aktiviti harian seperti biasa.
Sedikit demi sedikit saya dapat rasakan kulit di tapak kaki saya menjadi lembut dan beberlang kesan kasut pun hilang. Sangat suka dengan kesan penggunaan yang dalam masa sebulan. Untuk masuk ke bulan yang kedua, period saya ontime. Pada hari yang sama saya period dan tidak mengalami masalah senggugut.
Secara tidak langsung masalah jeragat dan jerawat saya berkurangan. Betullah kata konsultasi bahawa ia bukan sekadar vitamin kecantikan tetapi dia adalah vitamin untuk kesihatan juga.
Saya ada baca beberapa artikel di laman web bahawa GLA Complex ini sangat- sangat sesuai untuk mengawal masalah hormon. Kalau anda lihat dekat dagu tu penuh dengan jerawat semasa period itu bermakna hormon anda tengah tidak stabil. Untuk yang ada masalah jerawat halus insyallah boleh hilang dengan vitamin.
Okey cukup sampai sini dulu tentang pengalaman yang tidak seberapa tentang vitamin ini. Yang pastinya produk Shaklee sangat- sangat bagus dan berkhasiat.

PPssstt….. Kalau anda nak cuba produk ini mek lah PM tepi kita share pengalaman kita sama- sama. Saya taknak lah cantik sorang- sorang. Anda jangan bimbang tau perkhidmatan saya percuma saja. Bawah ini saya sertakan nombor keahlian saya dan nombor telepon jadi tak payah segan- segan untuk bertanya.

Testimoni jeragat dan jerawat

 Anda boleh terus whataspp Linda untuk maklumat lanjut tentang kebaikan GLA Complex kepada kecantikan kulit wajah

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge