Jerawat parut jerawat Vitamin E

Cara Atasi Parut Dengan Cepat, Pantas Dan Berkesan Dengan Set Parut

Cuba tengok diri anda ada tak kesan-kesan parut yang belum hilang? Kenali pasti dulu parut apa yang membelenggu anda. Sebab set parut premium ini sangat berbaloi untuk anda yang parut.

Katakan Ya jika

✔ parut jerawat
✔ parut chicken pox
✔ parut gatal nyamuk berkudis
✔ kesan percikan minyak panas
✔ bekas jahitan luka bersalin
✔ kesan luka terjatuh
✔ sunburn

Risaukan bila tengok diri kita ada banyak parut. Tapi macam mana kita nak atasi parut dengan lebih cepat, pantas dan berkesan? Nak tahu macam mana teruskan baca artikal ini. Jangan skip nanti tertinggal nota penting.

Terjadinya parut boleh disebabkan pelbagai faktor yang diatas. Bila parut sudah lama ia akan menjadi hitam. Secara tidak boleh memberi kecacatan pada pandangan orang terhadap kita.

Sebagai contoh parut jerawat, semua tahukan parut jerawat memang sukar untuk dihilangkan. Bila parut jerawat dibiarkan lama-lama menjadi hitam dan kita pula segan untuk berdepan dengan orang ramai.

Set Premium Parut

Ada beberapa jenis vitamin yang anda boleh pilih untuk kesesuai diri anda. Antara vitamin yang boleh hilangkan parut dengan cepat, pantas berkesan adalah:

– vitamin E.

Vitamin tinggi dengan kandungan antioksidan. Ia dapat menghilangkan parut jerawat dan parut kesan luka. Tetapi AWAS bagi anda yang mempunyai jerawat Serius.

– Energizing Soy Protein (ESP) 

Sel kulit akan digantikan setiap 21 hari. Jika parut tidak juga hilang itu menandakan yang kulit anda kekurangan protein. Protein amat penting dalam menghilangkan kesan parut.

– Vitamin C

Keunikan vitamin ini adalah kerana ia dilepaskan secara berperingkat 500mg setiap sejam selama 5jam. Vitamin C yang tinggi antioksidan boleh menghilangkan parut-parut luka kecil. Dan boleh menguatkan sistem imum umtuk tubuh badan.

-GLA ComplexBukan wanita saja boleh makan GLA Complex ini lelaki juga boleh. GLA Complex boleh diambil oleh mereka yang mempunyai masalah jerawat yang teruk dan serius. Didalam GLA Complex mengandungi juga sedikit vitamin E. Yang boleh mengawal minyak berlebihan pada kulit wajah.

-Garlic Complex

Bagi vitamin ini ia akan mematikan bakteria yang ada pada kulit wajah. Ia sangat bagus untuk perlindungan diri sebab ia kaya dengan antibakteria dan antibiotik semulajadi.

Kita perlu rawat masalah kita daripada dalam agar terserlah cantik diluaran. Kebanyakan produk diluaran hanyalah bersifat sementaraan. Sebab itu, bila anda bertukar-tukar produk tapi tak juga hilang itu tandanya anda perlu rawat diri daripada dalaman.

Pertanyaan/Order

Bagi anda masih tercari-cari vitamin yang sesuai untuk masalah parut boleh terus whatassp atau telegram di 017-9416675( Linda). Saya pengedar kawasan di Daerah Kota Tinggi, cepat dan pantas dalam memberi respond terhadap masalah kulit.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge