GLA Complex Hilangkan jerawat kulit lebih flawless parut jerawat

Cara Atasi Jerawat Kronik Secara Alami Untuk Elak Kulit Berminyak Dalam Masa 15 Hari

Owh jerawat muncul kembali?? Bagaimana nak atasi masalah jerawat ini? Sebagai rakyat Malaysia tidak lari daripada kulit berminyak. Dengan keadaan ini membuatkan kulit wajah berjerawat.

Sangat rimas kalau wajah di tumbuhi dengan jerawat dan kulit menjadi menjadi berminyak. Ia boleh mencacatkan penampilan dan juga boleh mengurangkan tahap keyakinan diri untuk berdepan dengan orang ramai.

Nak atasi masalah jerawat ini perlulah lihat punca sebenar terjadi jerawat. Adakah dengan adanya kulit wajah berminyak ia boleh menyebabkan jerawat?

PUNCA JERAWAT

Jerawat terjadi sememangnya disebabkan oleh maslah hormon yang tidak stabil. Sekaligus ia boleh menyebabkan kulit berminyak, itu menandakan simptom dalam tubuh badan terganggu.

ADA KE CARA UNTUK MENGATASI JERAWAT DAN KULIT BERMINYAK??

Ada. Dengan mengamalkan supplement ia boleh menyelesaikan masalah kulit berminyak dan berjerawat. Minyak bunga borage (GLA Complex) sangat bagus untuk kulit berjerawat ini.

Kelebihan GLA Complex:

✔ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✔ Boleh meningkatkan kesuburan
✔ Melegakan masalah PMS (pre- menstuatation syndrome)
✔ Membantu menangani maslah menopause
✔ Boleh menguatkan kuku dan rambut
✔ Mengurangkan masalah ekzema
✔ Legakan simptom akibat Rhematoid Artritis
✔ Mengandungi vitamin E yang memmbantu menguatkan dinding arteri
✔ Kuatkan imuniti badan
✔ Perlahan proses penuaan
✔ Kurangkan blood clot yang disebabkan serangan jantung
✔ Kawal masalah kencing manis
✔ Kawal kolesterol
✔ Sangat elok untuk saraf

BAHAN UTAMA YANG ADA PADA GLA COMPLEX

➡Borage Seed

Ia sangat bgus bagi yang ada masalah ekzema, dermatis, masalah payudara, PMS, darah tinggi, kesihatan kulit dan menstabilkan hormon.

➡Minyak Bunga Matahari

Tinggi dengan antioksidan, menyihatkan kesihatan jantung, sumber tenaga, boleh membina sel baru, sangat sesuai untuk melembapkan kulit, boleh mencegah asma dan membaiki masalah sel rosak.

➡Vitamin E

Kaya dengan antioksidan, melindungi kulit dan jantung, meningkatkan sistem reproduktif (kesuburan), sebagai anti penuaan, menghilangkan parut, menyingkirkan radikal bebas sekaligus mengurangkan masalah jeragat.

Dengan adanya tiga bahan utama ini ia dapat menyelesaikan masalah kulit berjerawat. Dengan ambil secara konsisten selamat 15 hari ia dapat mengurangkan masalah jerawat.

Ada pelbagai cara untuk dapatkan kulit yang flawless. Nak tahu caranya boleh terus hubungi di 0179416675 (Linda) atau klik button.

2 thoughts on “Cara Atasi Jerawat Kronik Secara Alami Untuk Elak Kulit Berminyak Dalam Masa 15 Hari”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge