Bisnes

Bisnes Aktiviti Program Yang Paling Seronok DisertaiBisnes aktiviti program bersama Shaklee sangat banyak. Sehinggakan anda tidak cukup masa untuk mengikuti program-program tersebut. Bisnes aktiviti program ni bukan saja untuk berpromosikan produk tetapi lebih kepada aktiviti bersukan, kenali siapa master terdahulu yang paling best mestilah dapat berjumpa lebih ramai kawan

Pasti sukar untuk percaya bagi anda yang tidak join Shaklee. Aktiviti kami lebih banyak mempereratkan hubungan. Sebab itu, team building bersama leader amatlah penting.

Sepanjang minggu saya bercuti saya telah dapat hadir dua program yang dianjurkan oleh Shaklee.

Bisnes Aktiviti Program

1- Merdeka Training bersama Master Hj. Roslan

Sangat-sangat best kelas bersama Master Hj Roslan ini. Ada banyak ilmu, ada banyak cerita disebalik kesusahan yang ingin berjaya. Master Hj Roslan akan bakarkan semangat anda.

2- Coaching Personal Bersama Leader (Pn. Faziela & En. Amin)

Ada masalah dalam membuat bisnes ini? Jalan terbaik adalah berjumpa dengan leader anda sendiri dan ceritakan masalah. Sebab mereka lebih tahu apa yang kita perlu. Bukan memberi tapi mengingati agar setiap langkah yang kita lakukan ada silap. Jangan takut untuk berjumpa dengan leader.

3- Kelas Beat Gout Naturally bersama Norita Idris

Kelas ini best, sebab dia ajar kita dari ‘zero to expert’ tentang penyakit gout. Bukan mudah untuk kita tahu setiap penyakit ini. Kita memerlukan pakar untuk terangkan.

4- Shaklee Monthly Sharing

Aktiviti ini biasanya akan dilakukan dibranch-branch berhampiran anda. Ada 6 branch diseluruh Malaysia dan 1 home office. Aktiviti ini sekejab tetapi ada banyak produk yang akan di kongsikn bersama anda. Dan masa ini anda boleh bawak sesiapa saja untuk menyertai program.

Kalau nak ceritakan semua aktiviti ini memang panjanglah. Itu hanya sebahagian saja. Kami tidaklah terlalu focus kepada penjualan produk tetapi kami lebih suka beraktiviti bersama masyarakat agar kita boleh tarik minat untuk sertai Shaklee

Bayaran Yang Dikenakan Setiap Aktiviti?

Bayaran tidaklah terlalu mahal dan kebanyakan aktiviti saya sertai adalah percuma. Harga tiket setiap aktiviti ini dibawah harga mampu milik.

Bagaimana Nak Sertai Aktiviti?

Bagi anda yang belum berdaftar keahlian bolehlah daftar bersama saya. Pendaftaran sebanyak RM80(Semenanjung) RM90 (Sabah & Sarawak). Setiap aktiviti akan diberitahu melalui group whatassp ataupun boleh lihat di jadual Shaklee di shaklee2u.

Nak ada ramai kawan?
Nak join semua aktiviti?
Bosan di rumah??

Jom sertai bisnes aktiviti program dibawah pimpinan saya. Jadual harian anda pasti penuh dan lebih padat. Anak-anak juga boleh sertai tapi perlu dibawah kawalan dan tidak membuat bising.

Pertanyaan/Order

Bagi anda ada sebarang masalah ataupun ingin sertai program bolehlah whatassp di 017-9416675 (Linda). Saya pengedar di Daerah Kota Tinggi.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge