Uncategorized

Berjaya atasi jerawat

       Alhamdulilah.. Tidak di sangka-sangka akhirnya kawan saya berjaya pulihkan jerawatnya. Dulu selalu dengar dia mengeluh banyak jerawat hampir bermacam-macam produk dia guna tapi hasil tidak memuaskan.

        Kalau dulu masa di bangku sekolah mungkin di anggap sebagai perubahan hormon. Tapi kalau bertahun di biarkan hormon didalam badan tidak stabil ianya boleh menjejaskan tubuh badan kita.

       Berbalik pada cerita kawan saya tadi, pelbagai jenama krim muka daripada harga mahal sampailah murah semua tidak berhasil malah ianya menjadi semakin teruk.

Vitamin c pilihan hati

      Pada awal tahun hari itu, saya ada berjumpa dengan dia dan bagitahu bawa vitamin dari Shaklee ini sangat bagus. Kerana 100% bahan semula jadi. Susah juga pada awalnya untuk saya yakinkan dia. Tapi bila tengok perubahan saya, dia menjadi semakin berminat untuk tahu apa saya makan dan apa saya guna produk. Dia memang tahu bawa vitamin dari Shaklee ini bagus tapi di sebabkan dia student menjadi sukar untuk dia membeli vitamin itu kerana pada dia mahal dan perlu repeat tiap-tiap bulan.

       Setelah saya cerita bawa vitamin C dari Shaklee ini sangat berbaloi sebab dalam satu botol ada 180biji ianya boleh bertahan sehingga 5bulan. Dengan harga tidak sampai RM100 pun. Akhirnya dia bersetuju untuk beli vitamin ini.

      Setelah hampir 4 bulan saya tidak berjumpa dengan dia, saya mengambil keputusan untuk bertanya khabar dan tanya tentang perubahan pada diri dia. Dan keputusan yang di berikan sangat-sangatlah berpuas hati dengan hasil yang dia dapat.

       Dulu kulit wajah kusam & berjerawat tepi bila makan vitamin C terus saja kulit wajah menjadi cerah dan jerawat pun hampir hilang. Rasa macam tak percayakan bila cerita tapi bukti jangan bimbang di bawah ini ada gambarnya sebelum dan selepas begitu juga saya.

Dulu bermake up juga tapi muka masih nampak kusam
Dulu kusam & berjerawat

        Untuk permulaan saya mengambil vitamin GLA dan lepas itu saya makan vitamin C untuk kesan lebih cepat. Dan untuk kawan saya bagi vitamin C sahaja. Dalam tempoh 4 bulan kami bersama-sama berubah untuk tampil lebih yakin tanpa guna make up. Kini kami sudah berjaya. Anda bila lagi?

ID:1226735
WA: 017-9416675
FB: Linda Aziz
COD: KOTA TINGGI, KULAI, MERSING, DESARU, BANDAR PENAWAR.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge