Alfalfa Complex ESP Hilangkan jerawat Jerawat kebaikan protein Kecutkan jerawat Vitamin C

Atasi Jerawat Lelaki Dalam 3 Bulan Bagi Tampil Segak

Geramkan kalau jerawat tumbuh dekat wajah. Bukan wanita saja yang runsing dengan jerawat malah lelaki zaman sekarang tidak kurang hebat juga ingin tampil segak depan orang ramai. Sesiapa lelaki yang bebas daripada jerawat WAJIB baca ini.

Bertuah jejaka ini tau, dulu muka berjerawat teruk dengan siap ada nanah. Tapi bila tengok wajahnya sekarang sesiapa boleh tergoda.hihi.. Kulit lebih cerah, tiada kesan lubang jerawat dan kurang parut jerawat.

Atasi Jerawat Dalam Masa 3 Bulan

Nak atasi jerawat kenalah tahu kenapa jerawat terjadi supaya senang kita nak ubatinya dengan lebih berkesan. Kalau anda nak tahu jerawat terjadi bukan saja sebab penggeluaran sebum yang berlebihan, tetapi ia boleh mempengaruhi oleh faktor hormon, zink, keturunan dan banyak lagi.

Dengan keadaan faktor diatas kita boleh terdedah kepada bakteria pada permukaan kulit yang boleh menimbulkan jerawat. Jadi bagaimana nak hilangkan jerawat ini?

Mudah tapi anda perlu tahap kesabaran yang tinggi untuk kekal konsisten. Apa yang saya akan cadangkan untuk masalah jerawat kronik adalah Vitamin C Sustained Release, GLA Complex, Alfalfa. Dan bagi nak hilangkan parut pula amalkan ESP. Jadi perlu step by step untuk hilangkan jerawat ini. Janji jerawat HILANG.

Kelebihan Vitamin Untuk Kulit Berjerawat

Vitamin C Sustanained Release

Ia membantu mengatasi jerawat dengan 2 cara iaitu sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Aksidan akan mengahalang kulit daripada terus terdedah kepada radikal bebas dan kekotoran yang merosakan kulit. Radikal bebas akan meningkatkan pengeluaran sebum dan boleh menyebabkan jerawat. Sebab itu perlu konsisten makan vitamin C ini bagi mengelakkan jerawat berulangan.

GLA Complex:

Sebagai mengstabilkan hormon. Ia juga boleh membantu untuk mengecilkan pori dan kerana ada sedikit vitamin E yang memboleh ia menyerap masuk ke kulit agar kekal mulus. Ia bukan saja untuk wanita tetapi lelaki juga boleh mengamalkan.

Alfalfa Complex:

Ia berfungsi sebagai detox. Yang mana ia akan mencuci salur darah kita. Sesiapa yang mempunyai masalah jerawat boleh cuba alfalfa ini bagi mencuci salur darah kita. Bila kita detox saluran darah ia akan lebih menyerap ke kulit kita. Kerana darah paling hampir dengan kulit. Jadi sesiapa yang ambil alfalfa perlu minum air secukupnya bagai mengelakkan pengeluaran toksin ke kulit. Bila minum air banyak ia akan membuang toksin melalui pembuang. Jadi hasil daripada mengambil alfalfa kulit akan menjadi lebih bersih, badan lebih rasa ringan dan paling penting kulit menjadi cantik

ESP- Energizing Soy Protein

Sumber protein yang perlu ada untuk tubuh bagi menghasilkan sel- sel baru bagi kulit. ESP adalah sumber protein yang terbaik dalam merawat kulit. Kerana sel kulit akan mati dalam masa 21hari. Jadi nak rawat kulit rosak dan berparut perlu amalkan ESP ini. Kulit sihat wajah cantik.

Testimoni:

PERINGATAN!!!

Ia akan berkesan sekiranya anda memberi kesan optimum apabila makan dengan cara betul. Hanya pembeli dengan saya akan dapat konsultasi percuma.

Bagi jejaka diluar sana yang nak kulit bebas jerawat dan tampil lebih segak lekas hubungi saya di 0179416675(Linda) atau anda boleh KLIK BUTTON.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge