Jerawat parut jerawat

Atasi Jerawat Dengan Set Bajet Pelajar

Kebanyakan yang mempunyai masalah jerawat pada usia belasan tahun. Yang mana tahap perubahan hormon dan proses untuk akil baligh bagi lelaki dan perempuan. Jerawat bukan saja perempuan malah lelaki juga ada masalah jerawat.

Jerawat terjadi disebabkan keadaan kulit yang abnormal dimana pori-pori kulit wajah tersumbat. Sehingga terjadinya nanah pada permukaan kulit wajah. Jerawat adalah penyakit kulit yang paling ramai penderita. Kerana semua orang pasti akan ada masalah jerawat, sama ada  kita menjaga kulit wajah dengan betul atau sebaliknya.

Sebab jerawat:-

A- Sel kulit mati
B- kulit wajah berminyak lebihan
C- Bakteria
D- kosmetik
E- Ubat-ubatan
F- Stress

Bagaimana nak merawat masalah kulit berjerawat bagi pelajar adalah selalu mengamalkan makanan sihat dan berkhasiat. Atau dengan cara lebih mudah boleh amalakan vitamin ini. Vitamin ini sangat bagus dan jerawat boleh kecut dalam seawal 3hari.

Sustained Released Vitamin C plus

Vitamin C ini sangat bagus sebab ia dilepaskan secara perlahan ke dalam tubuh badan. Ianya antioksidan yang mampu untuk kecutkan jerawat, parut dan bengkak merah jerawat.

Dengan dilepaskan secara perlahan setiap sejam ia mampu melindungi kulit wajah daripada sinaran matahari dan menghalang terjadinya jerawat dan jeragat. Secara tidak langsung kulit menjadi cerah dan juga pinkish.

Tahu tak Sustained bermaksud “dilepas” secara berperingkat selama 5jam. 

Garlic Complex

Garlic Complex ini bersifat antibiotik semulajadi. Penyebab utama jerawat adalah bakteria. Dengan mengamalkan vitamin ini ia mampu membunuh bakteria yang ada pada kulot wajah kita. Ia juga mengurangkan sakit bengkak jerawat dan boleh menghalang jerawat untuk tumbuh lagi.

Tahukah anda bawang putih ini sengat bagus untuk”Detox Darah” yang mampu untuk mencantikan kulit. 

Dua vitamin sangat sesuai bagi seorang pelajar yang mencari set bajet jerawat. Perlulah merawat jerawat dari dalam agar kulit sentiasa terjaga dengan lebih cantik dan tahap keyakinan untuk berdepan dengan orang ramai.

Cantik luar kenalah cantik dari dalam juga

Testimoni.

Pertanyaan/ Order

Bagi pelajar yang ada masalah jerawat Whatassp 0179416675 (Linda). Saya sedia membantu untuk selesaikan masalah kulit anda.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge